Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă variantă de atacant pentru Real Madrid. Vârful cu 27 de goluri în Italia este varianta de rezervă a madrilenilor la Luka Jovic

O nouă variantă de atacant pentru Real Madrid. Vârful cu 27 de goluri în Italia este varianta de rezervă a madrilenilor la Luka Jovic

Real Madrid

Comentarii

Dacă Real Madrid nu va reuşi să-l transfere pe Luka Jovic de la Eintracht Frankfurt, gruparea blanco îl poate aduce pe Duvan Zapata de la Atalanta.

”Los Blancos” încearcă să aducă un atacant suficient de valoros încât să-i poată face concurenţă lui Karim Benzema. Sârbul Luka Jovic este primul pe lista de transferuri, dar negocierile cu Eintracht merg dificil, pentru că formaţia din Bundesliga a crescut pretenţiile de la 70 la 100 de milioane de euro, anunţă El Chiringuito.

Aceeaşi sursă susţine că dacă varianta Jovic va pica, gruparea madrilenă va încerca transferul atacantului columbian Duvan Zapata de la Atalanta. Vârful în vârstă de 28 de ani a marcat 27 de goluri pentru Atalanta sezonul trecut şi are alte 8 pase decisive în contul său.

35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Zapata, dar spaniolii susţin că Atalanta ar vrea 45-50 de milioane pentru atacantul care a reuşit să fie parte activă la 39% dintre golurile marcate de Atalanta în campionat în acest sezon.

Duvan Zapata a mai evoluat în cariera sa pentru CD America, SSC Napoli, Udinese şi Sampdoria.  În Italia, columbianul a reuşit 51 de goluri pentru echipele la care a evoluat.

 

Afla mai multe despre: duvan zapatareal madrid 

viewscnt
Articole similare