Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă variantă din Serie A pentru Pjanic, după ce transferul la Juventus a picat. Cine-l vrea pe bosniac

O nouă variantă din Serie A pentru Pjanic, după ce transferul la Juventus a picat. Cine-l vrea pe bosniac

FC Barcelona

Comentarii

Miralem Pjanic (31 de ani) a pierdut "trenul" întoarcerii la Juventus după ce "Bătrâna Doamnă" l-a transferat pe Manuel Locatelli, dar a apărut o altă variantă din Serie A pentru mijlocaşul bosniac.

Pjanic nu mai e dorit la Barcelona, după ce în primul său sezon pe Camp Nou a jucat foarte puţin, iar catalanii sperau să-l retrimită pe bosniac la Juventus. Italienii s-au înţeles, între timp, cu Sassuolo pentru Manuel Locatelli, iar varianta Juventus a căzut pentru bosniacul Pjanic.

Gazzetta dello Sport, preluată de Sport, scrie că, între timp, a apărut o altă variantă de transfer în Serie A pentru Miralem Pjanic. Este vorba despre Fiorentina. Sursa citată scrie că mutarea este una dificilă, dar nu imposibil de realizat. Barcelona vrea să scape de Pjanic din cauza salariului mare pe care îl are acesta, de 8 milioane de euro, având în vedere că nu are un statut de titluar în echipă.

Cu 10 zile înainte de finalul perioadei de marcato, Barcelona trebuie să scape de Pjanic şi Umtiti, jucători traşi pe linie moartă şi cu salarii foarte mari.

Afla mai multe despre: barcelonapjanicfiorentinaserie aoferta 

viewscnt
Articole similare