Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă variantă surpriză de antrenor pentru FC Barcelona. De ce depinde sosirea sa pe Camp Nou

O nouă variantă surpriză de antrenor pentru FC Barcelona. De ce depinde sosirea sa pe Camp Nougalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă scrie că în castingul antrenorilor care vizează postul lui Quique Setien la Barcelona a mai intrat un nume.

Pe lângă Xavi Hernandez, Erik ten Haag şi Marcelo Gallardo, FC Barcelona mai are un nume interesant pe lista de posibili succesori ai lui Quique Setien. Este vorba despre fostul selecţioner al Spaniei, Robert Moreno, actualmente antrenorul formaţiei AS Monaco.

Robert Moreno, variantă pentru banca Barcelonei

Ibericii notează totuşi că marele favorit la preluarea băncii tehnice a catalanilor după Quique Setien este Xavi Hernandez, tehnician care ar fi purtat deja primele discuţii cu oficialii catalanilor şi care este dorit la cârma echipei de cea mai mare parte din vestiarul blaugrana.

Robert Moreno (42 de ani) este şi el pe placul unei bune părţi din vestiarul Barcei. Tehnicianul năascut în apropiere de Barcelona este un partizan al filosofiei clubului şi are experienţă în relaţia cu jucătorii importanţi din prima reprezentativă a Spaniei.

Robert este antrenor la AS Monaco, acolo unde din 13 partide a câştigat 5 şi a remizat în alte 3. El a salvat echipa monegască dintr-o situaţie complicată.

Robert Moreno a condus reprezentativa Spaniei timp de 9 meciuri. Şapte dintre ele au fost câştigat, iar tânărul tehnician catalan a plecat în noiembrie anul trecut fără să piardă vreodată. 

Afla mai multe despre: robert moreno 

viewscnt
Articole similare