Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă veste cutremurătoare după scenele cu Eriksen! Un fan, în stare critică după ce a căzut de la înălţime pe Wembley

O nouă veste cutremurătoare după scenele cu Eriksen! Un fan, în stare critică după ce a căzut de la înălţime pe Wembley

EURO 2020

Comentarii

Un fan e în stare critică, după ce a căzut de la înălţime pe stadionul Wembley, care a găzduit partida dintre Anglia şi Croaţia, scor 1-0, duminică.

Moment cumplit pe Wembley, la Anglia - Croaţia 1-0

Conform unui ofiţer de presă al stadionului Wembley, un fan a căzut de la înălţime pe stadion şi e în stare critică. Momentul s-a petrecut imediat după startul partidei, în urma căreia gazdele au câştigat cu 1-0. 

Informaţia a fost oferită de Sky Sports, care a obţinut un punct de vedere din partea unui oficial: "Putem confirma că un spectator a căzut din tribună la meciul dintre Anglia şi Croaţia. Spectatorul a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi a fost dus la spital în stare critică. 

Vom continua să lucrăm împreună cu UEFA, pentru a ne asigura că evenimentul va fi investigat şi vom monitoriza situaţia", a anunţat ofiţerul de presă. 

Conform surselor oficiale, 18,497 de persoane au asistat la meciul din Anglia, dar momentan nu există informaţii dacă fanul respectiv este englez sau croat. 

Vestea vine la o zi de la momentul îngrozitor care l-a avut protagonist pe Eriksen. Mijlocaşul danez a picat, inconştient, pe gazon în meciul cu Finlanda, iar duminică a oferit primele reacţii despre incident. 

Victorie pentru Anglia în primul meci din grupa D, scor 1-0 cu Croaţia

Reprezentativa Angliei a învins, duminică, pe stadionul Wembley din Londra, cu scorul de 1-0, selecţionata Croaţiei, într-un meci din grupa D a Campionatului European. Golul a fost marcat de Sterling, în minutul 57.

Al doilea meci al grupei D, Scoţia – Cehia, se va disputa luni, la Glasgow.

Afla mai multe despre: anglia croatiaeuro 2020fan wembley 

viewscnt
Articole similare