Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă veste proastă pentru Răzvan Marin, la Ajax! Luat în colimator după ultima veste venită dinspre Germania

O nouă veste proastă pentru Răzvan Marin, la Ajax! Luat în colimator după ultima veste venită dinspre Germania

Stranieri

Comentarii

Mijlocaşul român Răzvan Marin nu traversează cea mai bună perioadă a carierei sale la Ajax. Nu a reuşit să-şi câştige statutul de titular în garnitura lui Erik Ten Hag, în prima parte a sezonului, iar acest lucru dăunează cotei jucătorului.

Răzvan Marin a fost transferat de Ajax Amsterdam, la Standard Liege, vara trecută, pentru 12.5 milioane de euro, însă nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor. Olandezii doar ce atinsese o semifinală de Liga Campionilor şi au devenit "obsedaţi" de performanţa rapidă, obţinută la foc automat. După câteva meciuri bune, Răzvan Marin a intrat într-o criză, adâncită de avalanşa de critici, şi nu pare să iasă prea curând din ea.

Până şi cel mai cunoscut site de specialitate din lume, Transfermarkt.de, a căzut de acord cu declinul fotbalistului român. Specialiştii nemţi i-au scăzut cota de piaţă a jucătorului cu două milioane de euro, de la 12 la 10, fiind unul din cei trei fotbalişti din lotul lui Ajax care au pierdut la acest capitol. Cei trei sunt în colimatorul conducerii lui Ajax şi există foarte mari şanse ca din vară să fie îndepărtaţi. În situaţia lui Răzvan Marin, se mai găsesc Noussair Mazraoui - de la 15 la 12 milioane de euro şi Edson Alvarez - de la 13 la 10 milioane de euro.

  • 18 prezenţe a bifat Răzvan Marin la Ajax, în acest sezon, în toate  în care reuşit doar două pase de gol.

Este al doilea jucător român care cunoaşte o asemenea o asemenea cădere a cotei, după portarul lui Internazionale Milano, împrumutat la Parma, Ionuţ Radu - de la 15 la 12 milioane. Atât Marin cât şi Radu se regăsesc în lotul lărgit al lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda, care ar trebui să se dispute la Reykjavik, pe 26 martie.

Carantină la Amsterdam!

Potrivit presei olandeze, antrenorul secund al echipei Ajax Amsterdam, Christian Poulsen, este în carantină la domiciliu din precauţie. El nu este infectat cu coronavirus, dar a intrat în contact cu Kahlenberg, deoarece acesta din urmă a fost prezent la ziua de naştere a tehnicianului. Şi alţi doi componenţi ai stafului echipei Ajax, la care este legitimat Răzvan Marin, au fost trimişi acasă pentru o perioadă de izolare.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare