Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă victorie importantă pentru Florin Talpan! Ce s-a decis în scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Eu râd la urmă”

O nouă victorie importantă pentru Florin Talpan! Ce s-a decis în scandalul dintre CSA Steaua şi FCSB: ”Eu râd la urmă”

FCSB

Comentarii

Florin Talpan a reuşit din nou să aibă câştig de cauză la unul dintre termenele proceselor pe care CSA Steaua le are cu FCSB.

Talpan cere ca judecătorii să dea palmaresul Stelei către CSA, iar juristul Armatei a reuşit să obţină un avantaj important, iar FCSB va fi interogată prin intermediul unui reprezentant.

"Eu nu jignesc, aşa cum fac avocaţii angajaţi de FCSB. Sunt trimise pe capul meu comisii de control din Ministerul Apărării, care, în loc să mă lase să îmi pregătesc dosarele şi să mă sprijine, îmi pun beţe în roate şi parcă îmi caută nod în papură. Să ştiţi că eu stau până noaptea tărziu să îmi pregătesc apărările. Întotdeauna mi-am pregătit pledoariile şi întotdeauna am citit Codul de Procedura Civilă. L-am citit de zeci de ori.

Eu am făcut o cerere simplă, pe care eram sigur ca instanţa mi-o va admite. Nu ştiu la ce se referă avocaţii lui Becali când spun că e total greşită cererea mea. Până la ora actuală am demonstrat că rar mi-au fost respinse acţiunile, cererile sau apărările. Cum spuneam mai demult, îmi place să râd la urmă. Din inimă", a declarat Florin Talpan pentru Prosport.

Afla mai multe despre: talpanfcsbsteauascandal 

viewscnt
Articole similare