Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă victorie la scor pentru Craiova. Cum a reacţionat Devis Mangia când a fost întrebat despre şansele la titlu

O nouă victorie la scor pentru Craiova. Cum a reacţionat Devis Mangia când a fost întrebat despre şansele la titlu

Superliga

Comentarii

Craiova s-a impus cu 3-0 la Iaşi şi a ajuns la şase meciuri fără înfrângere. Devis Mangia a fost rezervat însă când a fost întrebat despre şansele la titlu.

CS U Craiova este pe val, a câştigat cu 3-0 cu Poli Iaşi şi a urcat, momentan, pe locul 2 în clasament, la un singur punct în spatele liderului CFR, care are însă un meci în minus. Devis Mangia are pretenţii şi mai mari de la jucătorii săi, dar este rezervat când este întrebat despre şansele la titlu:

”Prima repriză a fost pentru noi aşa şi aşa, probabil că am fost şocaţi de ce s-a întâmplat cu Mihăilă. În repriza a doua am fost foarte bine. Trebuie să creştem prima repriză, aşa este. Eu cred că avem un lot bun, avem jucători foarte buni, trebuie să facem pasul următor. Pentru stilul nostru, Koljic este foarte important (n.r. atacantul s-a accidentat pe finalul meciului), nu ştiu starea lui, vom vedea. (n.r. întrebat despre titlu) Suntem o echipă în acest moment, asta e cel mai important. Mergem înainte, vom vedea”, a declarat Devis Mangia la microfonul Telekom Sport.

Antrenorul Craiovei a fost întrebat şi despre starea lui Valentin Mihăilă, care a fost transportat la spital după ce a fost lovit în gât de Laurenţiu Rus: ”Nu am informaţii despre Mihăilă, eu sper că totul OK”.

Afla mai multe despre: devis mangiacs u craiovaliga 1poli iasi 

viewscnt
Articole similare