Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă zi din LaLiga la Telekom Sport. Eibar - Bilbao, LIVE ONLINE pe site. Atletico Madrid joacă de la ora 23:00. Vezi AICI toate golurile

O nouă zi din LaLiga la Telekom Sport. Eibar - Bilbao, LIVE ONLINE pe site. Atletico Madrid joacă de la ora 23:00. Vezi AICI toate golurile

La Liga

Comentarii

Maratonul de LaLiga continuă la Telekom Sport. Miercuri, Bilbao şi Atletico Madrid joacă în direct, în runda cu numărul 29.

Eibar - Athletic Bilbao se joacă de la ora 20:30 pe site-ul nostru. Bilbao este pe locul 10 şi vine după un egal, 1-1, cu Atletico Madrid. Pentru basci lupta pentru un loc de Europa nu s-a încheiat, însă misiunea lor nu este deloc uşoară. Cu toate acestea, Bilbao porneşte cu prima şansă în deplasarea de la Eibar, echipă care a revenit cu o înfrângere, 1-3, împotriva lui Real Madrid şi are emoţii cu privire la retrogradare. 

Osasuna - Atletico Madrid este de la ora 23:00, în direct la Telekom Sport 1. Elevii antrenaţi de Diego Simeone au trei egaluri consecutive, iar primul meci de după pandemie a fost un egal cu Bilbao. Cei de la Atletico au fost ajutaţi chiar de adversarii de miercuri seară, Osasuna remizând cu Real Sociedad, astfel că ultimul loc de UEFA Champions League este în continuare un obiectiv realizabil. Osasuna este într-o poziţie liniştitoare, pe locul 11, fără mari emoţii cu privire la retrogradare. 

Afla mai multe despre: atletico madridathletic bilbao 

viewscnt
Articole similare