Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O parte din suporterii Premier League s-ar putea reîntoarce în tribune înainte de Crăciun

O parte din suporterii Premier League s-ar putea reîntoarce în tribune înainte de Crăciun

Fotbal

Comentarii

Încheierea "lockdown-ului" ar putea aduce şi primii fani în tribune de când aceştia au fost interzişi

Premier League alături de guvernul englez caută variante pentru ca până de Crăciun, o parte din suporterii englezi să poată reveni pe stadioane. O variantă ar fi ca numai o parte a fanilor să fie primiţi şi doar în primele două sectoare ale stadioanelor.

Pe data de 2 Decembrie se încheie "lockdown-ului" instalat în Anglia de guvern. Fanii fotbalului din Anglia sunt dezamăgiţi de faptul că alte forme de divertisment, cum ar fi concertele, nu au fost suspendate, iar spectatorii pot patricipa la astfel de spectacole. În schimb, pe stadioane, publicul este total interzis. Cu toate că au avut interzis pe stadion, asta nu a făcut ca unii din suporteri să vadă pe ecranele de cinema meciurile favoriţilor, unele dintre aceste locaţii fiind chiar în preajma stadioanelor.

Absenţa fanilor din tribune pune o mare presiune pe cluburile care au probleme de luni bune cu plata salariilor. Iniţial se vorbea despre o revenire a fanilor în tribune începând cu data de 3 Octombrie atunci când teatrele şi cinematografele s-au deschis. Ministrul culturii a declarat la acea vreme că numărul mare de spectatori care călătoresc dintr-un oraş în altul pentru a participa la un meci a fost luat în considerare când a fost luată decizia ca statioanele să fie în continuare goale.

În final, cluburile vor fi nevoite să se conformeze regulamentelor autorităţilor locale.

Posted by Andrei Badea

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare