Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O performanţă FABULOASĂ! Aşteptarea a meritat. De câte puncte mai are nevoie Răzvan Lucescu pentru a deveni campionul Greciei!

O performanţă FABULOASĂ! Aşteptarea a meritat. De câte puncte mai are nevoie Răzvan Lucescu pentru a deveni campionul Greciei!

Stranieri

Comentarii

PAOK Salonic s-a impus şi în etapa 25 a sezonului, scor 2-1, pe terenul lui Panetolikos şi a făcut un nou pas apăsat spre titlul de campioană, un trofeu aşteptat de fani de 34 de ani, din 1985.

Răzvan Lucescu este pe punctul unei performanţe cu adevărat unice, în condiţiile în care PAOK este neînvinsă până în acest moment, iar programul ultimelor etape este unul accesibil. Lucescu Jr. ar avea astfel şansa să devină campion fără înfrângere, o performanţă extrem de rară în fotbalul mondial.

De câte puncte mai are nevoie Răzvan Lucescu pentru titlu

În acest moment, PAOK, care a început sezonul cu -2 puncte, ca urmare a scandalurilor din sezonul trecut, are un avans de 10 puncte în faţa lui Olympiakos, care are însă un meci mai puţin disputat (va fi jucat astăzi astăzi, în deplasare, cu Panathinakos). Presupunând că Olympiakos se va impune, PAOK va rămâne cu un avans de 7 puncte, cu cinci etape rămase de disputat.



Principalul criteriu departajare în Grecia e reprezentat de rezultatul direct, iar PAOK a învins-o pe Olympiakos tur-retur. Astfel, dacă PAOK mai strânge 8 puncte din cele 15 puse în joc în ultimele 5 etape, trupa din Salonic va fi matematic campioană, asta presupunând că Olympiakos nu va mai pierde niciun punct.

Teoretic, PAOK poate să-şi asigure titul de pe 7 aprilie, când o va întâlni pe teren propriu pe Lamia, în etape 27.

Afla mai multe despre: paokolympiakostitlu grecia 

viewscnt
Articole similare