Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O perioadă incredibil de grea”. Ionuţ Panţîru răsuflă uşurat după doi ani de coşmar. A jucat 45 de minute pentru FCSB în ultimul amical

”O perioadă incredibil de grea”. Ionuţ Panţîru răsuflă uşurat după doi ani de coşmar. A jucat 45 de minute pentru FCSB în ultimul amical

Superliga

Comentarii

Ionut Panţîru a revenit pe teren, la doi ani şi trei luni de la ultimul său meci oficial. În aprilie 2021, fostul fotbalist al Politehnicii Iaşi a suferit o accidentare gravă la genunchi într-un meci FCSB - Sepsi.

Panţîru a evoluat timp de 45 de minute în partida de pregătire contra lui Anderlecht, din cantonamentul din Olanda, pierdută de FCSB cu 2-5. La finalul partidei, Panţîru a avut un discurs emoţionat, în care a vorbit despre perioada cumplită pe care a traversat-o după accidentarea de la genunchi.

”O perioadă incredibil de grea”. Ionuţ Panţîru răsuflă uşurat după doi ani de coşmar

”Sunt foarte fericit că am revenit. A fost foarte greu. Încă nu sunt la ritmul pe care mi-l doresc, dar treptat o să îmi revin. Nu există cuvinte care să descrie perioada asta (n.r. - accidentarea). A fost incredibil de greu, mai ales psihic. Tot timpul am avut încredere în mine. Ăsta este caracterul meu şi niciodată nu o să mă dau bătut, indiferent de câte greutăţi o să întâlnesc în viaţă”, a declarat Panţîru după meciul cu Anderlecht.

 
În vârstă de 27 de ani, Ionuţ Panţîru a ajuns la FCSB în vara anului 2019 după două sezoane şi jumătate petrecute la Poli Iaşi. A bifat 57 de meciuri pentru roş-albaştrii, a marcat două goluri şi a pasat decisiv de şapte ori. Este cotat de Transfermarkt la 100.000 de euro.
 

 

Afla mai multe despre: fcsbpanţîru 

viewscnt
Articole similare