Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O privire în detaliu asupra noului complex de antrenament în valoare de 50 de milioane de lire sterline al celor de la Liverpool

O privire în detaliu asupra noului complex de antrenament în valoare de 50 de milioane de lire sterline al celor de la Liverpoolgalerie foto

Liverpool

Comentarii

Noi imagini cu investiţia de 50 de milioane de lire sterline de care beneficiază Liverpool au fost făcute publice

Cei de la Liverpool au trimis către presă noi imagini în care apare complexul în valoare de 50 de milioane de lire sterline pe care echipa antrenată de Jurgen Klopp se va antrena începând de săptămâna aceasta. Înaintea confruntării care va avea loc duminică în faţa celor de la Leicester, fanii au fost cu adevărat uluiţi de bijuteria pe care se va antrena de acum încolo echipa lor favorită. Complexul din Kirkby îl înlocuieşte pe cel din Melwood după 70 de ani petrecuţi de Liverpool acolo.

Pe lângă terenurile de fotbal, noul compelx găzduieşte şi câteva terenuri de fotbal pe nisip, volei pe nisip, tenis şi paddle tennis (sport asemănător cu tenisul practicat zilnic de Klopp şi care se joacă pe un teren de dimensiuni mai mici unde se foloseşte o paletă de tenis în locul rachetei obişnuite). De asemenea, sala de forţă este de 3 ori mai mare decât cea de care jucătorii beneficiau la Melwood. Proiectul a început acum mai bine de 2 ani şi a fost terminat cu ceva întârziere din cauza pandemiei de coronavirus.

Iniţial, conducerea clubului s-a gândit să rămână la Melwood pentru restul sezonului. Până la finalul acestei săptămâni, absolut toţi membrii echipei vor fi prezenţi pentru a-şi desfăşura activitatea în noul complex. Klopp a fost implicat în proiect şi a contribuit la realizarea acestuia.

Posted by Andrei Badea

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare