Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„O prostie, o stupiditate”. Mihai Popescu îşi pune cenuşă în cap după ce s-a autoexclus din derby-ul cu FCSB | VIDEO

„O prostie, o stupiditate”. Mihai Popescu îşi pune cenuşă în cap după ce s-a autoexclus din derby-ul cu FCSB | VIDEO
Comentarii

Autor al unui gol în derbyul dintre FCSB şi Dinamo, din iulie 2018, încheiat spectaculos, scor 3-3, Mihai Popescu va lipsi din următorul „clasic al României”. Fundaşul roş-albilor a primit al patrulea cartonaş galben al campionatului în înfrângerea de la Voluntari şi este suspendat.

Mihai Popescu a încheiat cum nu se poate mai prost meciul cu FC Voluntari. Nu doar că Dinamo a suferit prima înfrângere din istorie cu formaţia ilfoveană şi şi-a compromis în mare măsură şansele la play-off, dar fundaşul „câinilor” a luat un cartonaş galben pe care îl regretă teribil.

În minutul 88, într-un moment în care Alexandru Paşcanu încerca să îi arate centralului Adrian Cojocaru câteva obiecte aruncate din tribună de suporterii dinamovişti, Popescu a venit şi l-a împins pe fundaşul împrumutat de la CFR Cluj.

Arbitrul original din Galaţi i-a arătat astfel cartonaşul galben lui Popescu, care a ajuns la patru avertismente şi astfel va rata derbyul de săptămâna viitoare cu FCSB. Suspendat va fi şi Skovajsa, eliminat în minutul 73 al meciului de la Voluntari.

„Clasicul României” e programat la ora 20:00, pe 16 februarie şi va putea fi urmărit în direct, la Telekom Sport. 

„(Putem spune că s-a terminat play-off-ul pentru Dinamo?)
Cred că da. Noi trebuia să câştigăm toate meciurile. Din păcate, am pierdut în seara asta. Mai avem două meciuri. Sperăm să luăm puncte, cât mai multe puncte şi mergem înainte. 

Am controlat jocul, am avut şi ocazii, au avut şi ei două sau trei, dar jocul a fost frumos, cu ocazii la ambele porţi. Din păcate, se rupe ceva când avem un jucător eliminat. S-a mai întâmplat o dată acest lucru şi ne-au întors rezultatul adversarii.

Trebuie să învăţăm să jucăm şi în inferioritate, că se poate întâmpla orice.

(A luat al patrulea cartonaş galben şi ratează meciul cu FCSB)
O prostie a mea, o stupiditate, la nervi nu am mai gândit. Abia după ce am primit cartonaşul am realizat ce prostie am făcut, dar sunt jucători care mă pot înlocui şi o să intre cu aceaşi poftă de joc şi o să-şi facă treaba.

(Cum pică o înfrângere înaintea unui derby?)
O înfrângere întotdeauna pică prost. Şi derby-ul nu contează în ce situaţie, pe ce loc suntem echipele respective, dar o să mergem la victorie, mai ales că suntem rivali de atât timp. 

(Despre suporteri)
Sunt dezamăgiţi, la fel ca noi. Ne pare rău pentru ei, le cerem scuze, pentru că vin, ne susţin, stau în frig pentru noi. Sperăm să vină la derby şi cu siguranţă vor veni, pentru că au fost tot timpul la înălţime şi sperăm să-i facem bucuroşi la sfârşitul meciului”
, a declarat Mihai Popescu, după FC Voluntari - Dinamo, scor 2-1.

Afla mai multe despre: popescudinamofcsb 

viewscnt
Articole similare