Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O provocare de milioane. 10 milioane! Ghiceşte ţintarul Euro pentru un premiu record!

O provocare de milioane. 10 milioane! Ghiceşte ţintarul Euro pentru un premiu record!galerie foto

Diverse

Comentarii

Euro 2020 este gata de start.

Euro 2020 e momentul nostru, al tuturor microbiştilor. Iar la Fortuna e chiar momentul tău! Până pe 10 iunie, intră pe site sau în aplicaţie şi trăieşte la cote înalte emoţia Campionatului European de fotbal! Am pregătit pentru tine cea mai tare promoţie, cu un premiu istoric: 10 milioane de lei pentru norocosul care va intui corect TOT programul de meciuri de la Euro 2020! Participarea este gratuită pentru orice jucător care depune 50 de lei în contul de pe fortuna.ro în ziua respectivă.

E mai simplu ca niciodată să prinzi un premiu colosal. În fiecare zi, pe fortuna.ro poţi să completezi Ţintarul Euro 2020, cu rezultatele dorite. Dacă depui bani în cont în fiecare zi a promoţiei, ai ocazia să completezi de fiecare dată ţintarul, dar cel mult o dată pe zi!

Efortul tău e minim, dar inspiraţia trebuie să fie maximă: ca să iei marele premiu, trebuie să alegi corect componenţa finală a tuturor grupelor (locurile 1-4 în fiecare grupă), echipele calificate din optimi, apoi cele calificate din sferturi şi cele din semifinale.

La marea finală ai şi o misiune suplimentară: trebuie să indici scorul corect al timpului regulamentar. Ce se întâmplă mai departe, în prelungiri sau la penalty-uri, nu mai contează pentru tine! Dacă ai ghicit corect tot Ţintarul, Fortuna te va premia cu o sumă record la acest turneu de neuitat. Premiul de 10 milioane de lei va fi împărţit de toţi jucătorii care au intuit corect şi integral Ţintarul Euro 2020.

Pentru că totul pleacă de la pasiune, noi am "testat" calendarul de meciuri pentru tine. Ne-au ieşit cele mai spectaculoase scenarii, cu finale câştigate de Belgia, Olanda, Germania sau Spania! Tu te simţi inspirat? Joacă-te! Şi intră AICI pentru a vedea cum se completează Ţintarul Euro 2020.

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare