Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O puştoaică din Scoţia face senzaţie pe reţelele de socializare. Joacă fotbal pentru un club scoţian, iar favoritul ei este Ianis Hagi

O puştoaică din Scoţia face senzaţie pe reţelele de socializare. Joacă fotbal pentru un club scoţian, iar favoritul ei este Ianis Hagi

Stranieri

Comentarii

Zara Anderson s-a născut în 2013 şi joacă fotbal pentru gruparea scoţiană Stenhousemuir.

"De ce joc fotbal? Pentru că îmi place la nebunie" mărturiseşte micuţa jucătoare de fotbal.

Stenhousemuir este un club de fotbal din regiunea Falkirk, care a fost înfiinţat în 1884. Gruparea supranumită "The Warriors" joacă pe Ochilview Park şi evoluează în Scottish League Two.

Scoţienii au inclusiv echipă de fotbal feminin şi junioare la toate categoriile de vârstă. La grupa 2013 evoluează şi micuţa Zara Anderson: "Momentul meu preferat de pe terenul de fotbal? Victoria cu 3-2 în faţa celor de la Waterford" explică puştoiaca.

Întrebată care este jucătorul ei preferat, Zara nu s-a referit insă la un fotbalist scoţian. Nici la un nume uriaş din lumea fotbalului. Nici măcar la un fotbalist de la echipa mare a clubului. Răspunsul ei a fost cât se poate de simplu şi, în acelaşi timp, onorant pentru fotbalul românesc: "Ianis Hagi, de la Rangers". 

Afla mai multe despre: ianis hagizara anderson 

viewscnt
Articole similare