Experiențe împreună.
You are here:

„O ruşine”. Jose Mourinho a desfiinţat decizia TAS de a o reprimi pe Manchester City în UEFA Champions League | VIDEO

„O ruşine”. Jose Mourinho a desfiinţat decizia TAS de a o reprimi pe Manchester City în UEFA Champions League | VIDEO

Manchester City

Comentarii

Jose Mourinho a luat foc după ce a aflat decizia TAS de a ridica suspendarea lui Manchester City din Liga Campionilor. La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Newcastle, managerul lui Tottenham a catalogat decizia ca fiind o „ruşine”.

„Este o decizie ruşinoasă, pentru că dacă Man City nu este vinovată şi este amendată cu câteva milioane, decizia este o ruşine. Dacă nu eşti vinovat, nu ai de ce să fii amendat. În caz contrar, dacă eşti vinovat, ar trebui să fii suspendat. Deci este o decizie jenantă. În orice caz, decizia este un dezastru. 

Dacă nu eşti vinovat, nu plăteşti. Nu spun că Man City e vinovată. Eu spun că dacă nu eşti vinovat, nu ai de ce să plăteşti. Nici măcar un cent. Ştiu că pentru ei banii nu înseamnă foarte mult, dar e vorba de principii”
, a declarat Jose Mourinho.
 

TAS a ridicat suspendarea lui Manchester City din UEFA Champions League

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis că City nu mai este suspendată, dar va trebui să plătească 10 milioane de euro, amendă. TAS a făcut anunţul oficial. Trupa de pe Etihad a fost suspendată în februarie din Liga Campionilor. UEFA a dictat o suspendare de doi ani pentru încălcarea fair-play-ului financiar.

Amenda primită de Manchester City a fost şi ea redusă. Iniţial, englezii au fost amendaţi cu 30 de milioane de euro, însă acum vor trebui să achite doar 10 milioane de euro despăgubiri.

 

 

viewscnt
Articole similare