Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„O ruşine”. Jose Mourinho a desfiinţat decizia TAS de a o reprimi pe Manchester City în UEFA Champions League | VIDEO

„O ruşine”. Jose Mourinho a desfiinţat decizia TAS de a o reprimi pe Manchester City în UEFA Champions League | VIDEO

Manchester City

Comentarii

Jose Mourinho a luat foc după ce a aflat decizia TAS de a ridica suspendarea lui Manchester City din Liga Campionilor. La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Newcastle, managerul lui Tottenham a catalogat decizia ca fiind o „ruşine”.

„Este o decizie ruşinoasă, pentru că dacă Man City nu este vinovată şi este amendată cu câteva milioane, decizia este o ruşine. Dacă nu eşti vinovat, nu ai de ce să fii amendat. În caz contrar, dacă eşti vinovat, ar trebui să fii suspendat. Deci este o decizie jenantă. În orice caz, decizia este un dezastru. 

Dacă nu eşti vinovat, nu plăteşti. Nu spun că Man City e vinovată. Eu spun că dacă nu eşti vinovat, nu ai de ce să plăteşti. Nici măcar un cent. Ştiu că pentru ei banii nu înseamnă foarte mult, dar e vorba de principii”
, a declarat Jose Mourinho.

 

TAS a ridicat suspendarea lui Manchester City din UEFA Champions League

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis că City nu mai este suspendată, dar va trebui să plătească 10 milioane de euro, amendă. TAS a făcut anunţul oficial. Trupa de pe Etihad a fost suspendată în februarie din Liga Campionilor. UEFA a dictat o suspendare de doi ani pentru încălcarea fair-play-ului financiar.

Amenda primită de Manchester City a fost şi ea redusă. Iniţial, englezii au fost amendaţi cu 30 de milioane de euro, însă acum vor trebui să achite doar 10 milioane de euro despăgubiri.

 

 

Afla mai multe despre: mourinhocitytottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare