Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O ruşine pentru rasa umană!" În direct la TV, un om cu greutate din fotbalul românesc l-a desfiinţat pe Dennis Man

"O ruşine pentru rasa umană!" În direct la TV, un om cu greutate din fotbalul românesc l-a desfiinţat pe Dennis Man

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu critică în termeni duri stilul vestimentar al atacantului de la FCSB, Dennis Man, fotbalist ieşit accidentat în meciul cu FC Botoşani, pierdut de vicecampioană cu scorul de 2-0.

Atacantul, în vârstă de 20 de ani, a părăsit terenul după doar un sfert de oră, fiind suspect de ruptură musculară. La final, Dennis Man a fost luat la ţintă de Cornel Dinu.

"Eu pe Man l-am văzut îmbrăcat, cum sunt ăştia, sunt nişte termeni, eu rămân pe limba română, rom-gleza asta, «cool», «mool», şi l-am văzut pe el într-o poză cu nişte pantaloni care veneau cam până pe aici. Era gol piciorul. El era îmbrăcat de toamnă şi gamba piciorului era goală. Intră vântul pe acolo.

O nenorocire. Nişte destrăbălări. Nişte zdrenţe pe ei. O ruşine pentru rasa umană", a afirmat Cornel Dinu, în cadrul emisiunii Minutul 91, la Telekom Sport.

Nici Basarab Panduru nu l-a scutit pe atacantul FCSB-ului.

"Mă mir că s-a accidentat. El îşi face recuperarea ca lumea. Am înţeles că acum câteva zile era pe masa de masaj, îşi făcea masaj mai mult decât ceilalţi. Sper să nu aud că mâine îl dă afară şi pe maseur, că ştiu eu ce masaj a făcut, că ăia sunt băieţi de mare calitate, băieţi profesionişti. Nu vreau să aud că maseurul i-a făcut masaj invers şi s-a accidentat, că nu din cauza asta s-a accidentat", a spus Basarab Panduru.

FCSB, învinsă de FC Botoşani

Formaţia FCSB a fost învinsă, luni, la Piteşti, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa FC Botoşani, în ultimul meci a etapei a III-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Andronic '18 şi Ongenda '41.

Afla mai multe despre: man 

viewscnt
Articole similare