Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să facem poze clasamentului la final, atunci când vom fi calificaţi!”. Visul de toamnă al unui tricolor: România, în pole-position pentru EURO 2024

”O să facem poze clasamentului la final, atunci când vom fi calificaţi!”. Visul de toamnă al unui tricolor: România, în pole-position pentru EURO 2024

Echipa națională

Comentarii

Jucătorul naţionalei României, Nicuşor Bancu (31 de ani), a tras concluziile după victoria categorică obţinută de tricolori în faţa celor din Andorra.

Naţionala României a învins-o pe Andorra, scor 4-0, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. 

Golurile marcate în meciul disputat pe Arena Naţională au fost semnate de Nicolae Stanciu (23), Ianis Hagi (28), Răzvan Marin (43), din penalty, şi Florinel Coman (50).

Astfel, tricolorii ocupă primul loc în grupa I, cu 16 puncte, cu unul mai mult decât Elveţia, care s-a încurcat pe teren propriu cu Belarus.

Visul lui Nicuşor Bancu: ”Atunci când vom fi calificaţi!”

La finalul meciului, Nicuşor Bancu a precizat că vrea să facă poză clasamentului grupei, cu România lider, abia după ce tricolorii se vor califica la turneul final al Euro 2024.

”O să facem poze clasamentului la final, atunci când vom fi calificaţi! Ne pare rău de ce se întâmpla acum acolo, în Israel, dar noi ne gândim doar la meciurile noastre. Mi-aş dori să se joace meciurile aşa cum au fost planificate, ca să nu existe nici un dubiu.

Cu Andorra cel mai frumos gol a fost cel anulat! Am jucat exact ceea ce am pregătit, deşi nu am avut mult timp la dispoziţie pentru acest meci. Am învins clar, ţinând însă cont că Andorra nu ne-a pus de loc probleme”, a declarat Nicuşor Bancu 

Programul ultimelor trei etape din Grupa I a preliminariilor EURO 2024

18 noiembrie 2023

  • ora 19:00 | Belarus – Andorra
  • ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveţia – Kosovo

21 noiembrie 2023

  • ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveţia, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2024echipa nationalanicusor bancu 

viewscnt
Articole similare