Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să fie băiatul ăla” Stoichiţă ştie cine va fi ”principal” la FCSB: ”E antrenor de fotbal”

”O să fie băiatul ăla” Stoichiţă ştie cine va fi ”principal” la FCSB: ”E antrenor de fotbal”

Fotbal

Comentarii

Mihai Stoichiţă nu se gândeşte la o revenire la FCSB şi spune că echipa patronată de Gigi Becali are antrenor în momentul de faţă pe ”băiatul ăla”. Este vorba, fireşte, despre Vergil Andronache care a stat pe banca roş-albaştrilor la înfrângerea, 1-2, cu Astra.

”Nu o să rămână fără antrenor, o să fie băiatul ăla care a fost la ultimul meci, care o să stea pe margine. E antrenor de fotbal. Dacă îşi asumă responsabilitatea declaraţiilor în faţa camerelor de luat vederi, îşi asumă şi responsabilitatea rezultatului.

Este foarte clară situaţia, în momentul când te aşezi pe banca unei echipe, îţi asumi toate ipostazele în care te pune fotbalul. Ăsta e singur lucru care terbuie să îl înţeleagă antrenorii tineri”, a spus Stoichiţă la Telekom Sport.

Gigi Becali încearcă să aducă un nou antrenor la FCSB după despărţirea de Bogdan Andone. Mai multe nume s-au aflat pe lista lui Becali, însă până în acest moment niciun antrenor nu a acceptat condiţiile acestuia.

Ultimul pe lista lui Becali, Coceicao, pare să fi respins şi el oferta. Portughezul a plecat de la întâlnirea cu latifundiarul din Piperă fără să ofere prea multe detalii, dar informaţiile apărute în presă vorbesc despre faptul că antrenorul a rămas ”mască” în faţa condiţiilor puse pe masă de Becali.

Afla mai multe despre: becalifcsbstoichita 

viewscnt
Articole similare