Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O să fie multe atacuri". MM Stoica a susţinut două rivale ale FCSB în acest sezon: "Poate nu ajung scuipaţii la noi" :)

"O să fie multe atacuri". MM Stoica a susţinut două rivale ale FCSB în acest sezon: "Poate nu ajung scuipaţii la noi" :)

FCSB

Comentarii

Oficialul FCSB, Mihai Stoica, e nostalgic. Managerul general a recunoscut că le-a susţinut pe Rapid Bucureşti şi FC U Craiova în acest sezon şi a explicat cum a făcut alegerea.

Pandemia şi căderea echipelor de tradiţie din Liga 1 au dus la dispariţia fanilor de altă dată de pe stadioanele din Liga 1. Galeriile puternice din ţară s-au mutat în ligile inferioare din România, iar absenţa le-a fost simţită. Mihai Stoica a avut un moment de sinceritate şi a admis că susţinut două rivale ale FCSB-ului. 

MM Stoica: "Îmi doresc să jucăm multe meciuri cu spectatori, să simt şi eu din nou cum e să fii înjurat în Giuleşti"

Mihai Stoica a fost, de-a lungul anilor, ţinta fanilor dinamovişti, rapidişi sau olteni, dar acum oficialul FCSB doreşte atmosferă în Liga 1. Conducătorul le-a susţinut pe FC U Craiova şi Rapid Bucureşti, în drumul spre promovarea în Liga 1. 

"O să fie multe atacuri acum. Anul ăsta, la Liga 2, am ţinut cu FC Universitatea Craiova şi cu Rapid Bucureşti, pentru că-mi doresc să jucăm multe meciuri cu spectatori, să simt şi eu din nou cum e să fii înjurat în Giuleşti. Îmi lipseşte atmosfera din Giuleşti. Îmi plăcea mult, chiar dacă se făcea pielea de găină, dar e altceva. Cine vrea să joace pe un stadion pe care bate unul la tobă şi strigă la portavoce nişte tâmpenii? Pe Giuleşti măcar îţi mai iei... Poate nu ajung scuipaţii la noi (n.r. - râde)", a declarat oficialul FCSB, într-o discuţie cu fanii pe Facebook. 

FC U Craiova a promovat matematic în Liga 1. Rapid Bucureşti, aproape de sărbătoare

După 10 ani, echipa lui Adrian Mititelu a revenit în Liga 1. FC U Craiova a promovat matematic, iar fotbaliştii lui Eugen Trică au sărbătorit pe "Ion Oblemenco", stadionul rivalei din oraş, U Craiova. 

Rapid Bucureşti e aproape de a-şi asigura promovarea în Liga 1. Clasamentul din play-off-ul Ligii 2 arată astfel: 1. FC U Craiova - 50 de puncte, 2. Rapid - 49 de puncte, 3. CS Mioveni - 44 de puncte, 4. Dunărea Călăraşi - 44 de puncte, ASU Poli Timişoara - 39 de puncte, 6. Csikszereda - 38 de puncte.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbmm stoicarapid bucurestifc u craiovauniversitatea craiovaechipe sustinute de mihai stoica 

viewscnt
Articole similare