Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O SĂ FIE SOLD-OUT I Vestea pe care o aşteptau toţi sibienii înaintea meciului cu FCSB din Cupă: "Jucăm acasă, închiriem nocturnă!"

O SĂ FIE SOLD-OUT I Vestea pe care o aşteptau toţi sibienii înaintea meciului cu FCSB din Cupă: "Jucăm acasă, închiriem nocturnă!"

Cupa României

Comentarii

Echipa sibiană, Hermanstadt, va întâlni vicecampioana României, FCSB, în sferturile de finală ale Cupei României.

Preşedintele clubului, Teodor Birţ, a declarat, imediat după tragerea la sorţi, că ia serios în calcul închirierea unei instalaţii de nocturnă pentru ca meciul cu FCSB să se desfăşoare pe Stadionul „Municipal”. 

"Luăm serios în calcul posibilitatea de a închiria o instalaţie de nocturnă mobilă. Dacă o vom face, probabil preţul biletelor va creşte puţin, dar sunt convins că suporterii vor lua cu asalt tribunele stadionului şi de data aceasta, pentru că nu în fiecare zi au posibilitatea de a o vedea pe FCSB în oraşul lor. Sibienii merită o astfel de întâlnire. Mi-aş fi dorit să jucăm cu Gaz Metan, pentru că am fi avut şanse mai mari să ajungem în semifinale, dar vom face tot posibilul să mai producem încă o surpriză în Cupa României - după ce am eliminat deţinătoarea trofeului şi a Supercupei României, FC Voluntari, în şaisprezecimi, şi pe Juventus Bucureşti, în optimi - chiar dacă va fi infinit mai greu cu FCSB. Surprize însă s-au mai văzut în această competiţie”, a declarat Teodor Birţ.

Meciurile din faza sferturilor de finală este programată în perioada 27 febaruarie - 1 martie, cu începere de la ora 13:30, cu excepţia partidelor televizate.

Afla mai multe despre: hermanstadtsibiusteauafcsbcupa romanieinocturareactiibiletetelekomsport 

viewscnt
Articole similare