Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să-i simţim lipsa”. Albion Rrahmani, regretat de Rapid. Accidentarea golgheterului kosovar, îngrijorătoare pentru giuleşteni | EXCLUSIV

”O să-i simţim lipsa”.  Albion Rrahmani, regretat de Rapid. Accidentarea golgheterului kosovar, îngrijorătoare pentru giuleşteni | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Atacantul kosovar al lui Rapid, Albion Rrahmani (23 de ani), va sta departe de gazon o bună perioadă de timp, iar oficialii giuleşteni sunt îngrijoraţi în privinţa înlocuitorului acestuia. Dar şi colegii de echipă aşteaptă cu nerăbdare întoarcerea golgheterului adus în vara acestui an.

Albion Rrahmani a impresionat într-un timp foarte scurt la Rapid. Sosit la începutul acestui sezon, kosovarul a marcat de şase ori în şapte meciuri pentru gruparea din Giuleşti.

Dar atacantul de 23 a suferit o accidentare gravă în meciul pe care Kosovo l-a câştigat în Andorra, scor 3-0, în cadrul preliminariilor EURO 2024.

În cele din urmă, acesta va fi indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp. Rapid nu-l va avea pe Rrahmani pe teren pentru cel puţin trei luni.

Accidentarea lui Rrahmani, regretată de colegii săi de la Rapid

Despre accidentarea lui Albion Rrahmani a vorbit şi colegul său de la clubul giuleştean, Horaţiu Moldovan.

Portarul titular al naţionalei României îi ţine pumii jucătorului kosovar ca să revină cât mai repede pe teren, pentru a o ajuta pe Rapid să-şi îndeplinească obiectivele în acest sezon.

”Cred că o să-i simţim puţin lipsa. Îl aşteptăm cu braţele deschise şi cât mai repede alături de noi. 

Am primit vestea chiar când am urcat în autocar şi m-a marcat. I-am scris, nu mi-a răspuns atunci pe moment şi am vorbit cu oamenii din club. Sperăm cu toţii să fie o accidentare simplă”, a declarat Moldovan, pentru Orange Sport.

În primul meci pe care l-a jucat fără Albion Rrahmani, Rapid a remizat cu UTA, la Arad, scor 2-2.

Iar în absenţa de durată a atacantului din Kosovo, Cristiano Bergodi a avut de ales un nou titular. Italianul l-a trimis cu UTA din primul minut pe Alexandru Stan, în faţa lui Kevin Soni.

Rapid ocupă locul al treilea în clasament, cu 23 de puncte acumulate în 13 etape disputate.

Dan Şucu: ”Nu mai fac niciun transfer”

”Nu mai fac niciun transfer. Nu mai fac niciun transfer în locul Rrahmani. Suntem optimişti că Rrahmani va fi la pregătiri în ianuarie şi când reîncepe sezonul îl vom avea titular fără probleme.

Am încredere în Soni şi în Stan pe care, în mod sigur, Bergodi îl va promova de la tineret”, afirma Dan Şucu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: rapidalbion rrahmanihoratiu moldovansuperliga 

viewscnt
Articole similare