Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„O să ne alerge de o să ne rupă”. Crina Pintea, avertisment pentru colege înaintea deplasării de la Kristiansand | VIDEO

„O să ne alerge de o să ne rupă”. Crina Pintea, avertisment pentru colege înaintea deplasării de la Kristiansand | VIDEO

Handbal

Comentarii

Handbalistelor de la CSM Bucureşti nu le-a picat deloc bine remiza cu Baia Mare. Rezultatul de 24-24 a venit chiar înaintea partidei cruciale de sâmbătă, cu Vipers Kristansand, din grupele principale ale Ligii Campionilor. Pivotul Crina Pintea a avut un mesaj tranşant pentru colegele sale.

Nu mai e loc de paşi greşiţi la CSM Bucureşti. „Tigroaicele” au scăpat printre degete victoria cu Baia Mare. Egalată la 24 în ultimul minut de joc, echipa lui Adrian Vasile trebuie să se concentreze acum la partida cu Vipers din Champions League.

„Am avut meciul în mână, adică noi ne-am jucat puţin, să zic aşa, între ghilimele, cu şansa. 

CSM şi Kristansand au acelaşi număr de puncte, cinci. Norvegiencele sunt însă înaintea româncelor, pe locul 4, ultimul care duce în sferturile Ligii Campionilor. 

(Despre Kristansand)

O să fie foarte greu şi meciul de sâmbătă e crucial. Ideea e că noi putem şi sigur se poate, normal, dar la ce s-a întâmplat astăzi nu ştiu, sincer nici nu am cuvinte. Stau şi mă gândesc şi nu-mi vine să cred, chiar nu-mi vine să cred că s-a întâmplat aşa astăzi. 

O să ne alerge de o să ne rupă şi dacă nu o să fim acolo, o să fie foarte greu. Este un meci foarte greu şi trebuie să fim foarte concentrate şi focusate pe meciul acesta”, a declarat Crina Pintea la finalul meciului CSM Bucureşti - Baia Mare.

  • Vipers Kristansand - CSM Bucureşti se joacă sâmbătă, 8 februarie, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 3 

Afla mai multe despre: csm bucureştipinteavipers kristansand 

viewscnt
Articole similare