Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O să râdeţi, dar acesta este obiectivul CFR-ului”. Petrescu a surprins pe toată lumea

”O să râdeţi, dar acesta este obiectivul CFR-ului”. Petrescu a surprins pe toată lumea

CFR Cluj

Comentarii

În cadrul emisiunii Sport Report, Dan Petrescu, invitatul special al lui Silviu Tudor Samuilă a vorbit despre principalul obiectiv al echipei sale în sezonul actual de Liga 1.

”Obiectivul numărul 1 este accederea în playoff, chiar dacă o să râdeţi” a surprins Dan Petrescu pe toată lumea. ”E bătaie mare pentru locurile de playoff, mai ales că FCSB şi Dinamo şi-au revenit. Ca să ajungi să câştigi titlul, primul obiectiv este acesta: să prinzi playoff-ul” a mai spus Dan Petrescu.

Tehnicianul CFR-ului a subliniat că debutul actualului sezon a fost unul perfect, cu excepţia sincopei din campionat contra Astrei:  ”Suntem într-un moment bun. Am avut 8 meciuri în UCL, toate cu intensitate maximă. În campionat, dacă nu ar fi fost ultimul meci pe care l-am pierdut aşa cum l-am pierdut, parcursul era extraordinar” a încheiat Petrescu.

La un pas să iasă din emisiune! Întrebările despre arbitraj l-au făcut să îşi piardă cumpătul

Antrenorul care are trei titluri de campion în România s-a enervat atunci când moderatorul Silviu Tudor Samuilă a insistat pe tema arbitrajului.

"Tot timpul găsesc scuze şi vinovat e Dan Petrescu. Vinovat e Dan Petrescu că a creat jucători pentru echipa naţională, că a jucat pentru echipa naţională, că mă cunoaşte toată lumea pe planeta asta. Asta e vinovat Dan Petrescu, e prea cunoscut şi prea bun. Nu am venit aici să vorbim să îi facem mari pe arbitrii, e istorie. Am terminat cu arbitrii, e istorie. Eu mă concentrez la echipa mea şi vreau să fiu respectat. Hai să vorbim de altceva, te rog frumos, dacă vrei să mai vorbim. Am venit la emisiune să vorbim de fotbal” a tunat Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare