Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O să vă şocheze". Răspunsul primit de MM după ce a strigat la Creţu pe teren. Problema s-a aflat a doua zi | EXCLUSIV

"O să vă şocheze". Răspunsul primit de MM după ce a strigat la Creţu pe teren. Problema s-a aflat a doua zi | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, a trăit un moment unic în fotbal, duminică, fără să-şi dea seama, la victoria echipei pe care o reprezintă împotriva lui FC Botoşani, scor 3-1. Oficialul echipei din Berceni a rămas marcat de ce s-a întâmplat cu apărătorul lateral Valentin Creţu.

Ce nu s-a văzut în FCSB - Botoşani 3-1. Mihai Stoica, despre Vali Creţu "Vă spun ceva care o să vă şocheze"

FCSB a suferit în prima repriză a meciului cu FC Botoşani, iar moldovenii au intrat cu 1-0 la pauză. Totuşi, echipa preluată de Toni Petrea a întors scorul şi s-a impus cu 3-1, iar expertul Telekom Sport, Mihai Stoica, e evidenţiat trei momente care au fost decisive.

În mod special, Valentin Creţu a fost lăudat de conducătorul echipei, pentru devotamentul de care a dat dovadă, în ciuda unei accidentări suferite în timpul partidei de pe Arena Naţională. 

"Au fost trei momente care au condus la revenirea noastră. Unul a fost henţul lui Creţu, o decizie chirurgicală la lovitura liberă de la 16 metri. Putea să dea penalty, greşea şi se întorcea meciul. Apoi, la 1-1, Fili singur cu Vlad. După care, la 2-1, Creţu a avut o intervenţie ca Franco Baresi", a declarat Mihai Stoica. 

Managerul general a observat, după jumătatea reprizei secunde, că Vali Creţu suferă. MM Stoica a strigat de mai multe ori către jucător, întrebându-l dacă se simte bine, iar fundaşul dreapta a dat asigurări că poate continua, deşi se accidentase serios. 

Spre finalul partidei, la 2-1 pentru FCSB, Creţu a reuşit un tackling superb şi a îndepărtat pericolul din faţa porţii lui Vlad. 

Luni, fotbalistului i-a fost descoperită o ruptură, iar oficialul de la FCSB a rămas impresionat de comportamentul jucătorului din timpul meciului, după ce e aflat verdictul medicului echipei. 

"Vă spun ceva care o să vă şocheze. De prin minutul 70 ducea mâna la coapsă şi am tot strigat: <<Vali, eşti bine?>> <<Sunt ok, sunt ok>>. Tackling-ul lui e spre finalul partidei. Azi, medicul nostru i-a făcut o radiografie şi are o leziune fibrilară de dimensiuni mari. Are ruptură. Am câştigat meciul şi datorită faptului că Vali Creţu a demonstrat un spirit de sacrificiu...

Niciodată nu am văzut în carieră un fotbalist care să joace cu ruptură. S-a mărit în timpul meciului, că a jucat. Se rup fibrele. Ăsta e Creţu. Şi-a spălat toate păcatele, fără să dea o declaraţie (n.r. - râde). E ieşit din comun. Între minutele 70-75 am văzut când ducea mâna la şold. Am avut un jucător care a vrut să joace cu ruptură de ligamente", a declarat managerul general de la FCSB pentru Telekom Sport. 

VIDEO | Accidentat, Vali Creţu a reuşit o intervenţie decisivă în FCSB - Botoşani 3-1

VIDEO | Rezumat FCSB - FC Botoşani 3-1, în Liga 1

 

Afla mai multe despre: mihai stoicavali cretufcsbbotosani 

viewscnt
Articole similare