Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"O să vină şi selecţionerul, este nevoie de răbdare'' Gică Hagi a comentat negocierile de la FRF + Ce spune despre Boloni

"O să vină şi selecţionerul, este nevoie de răbdare'' Gică Hagi a comentat negocierile de la FRF + Ce spune despre Boloni

Echipa națională

Comentarii

De o lună şi jumătate, naţionala României nu are selecţioner, după plecarea lui Mirel Rădoi, pe 30 noiembrie.

"O să vină şi selecţionerul, este nevoie de răbdare'' Gică Hagi a comentat negocierile de la FRF + Ce spune despre Boloni

De o lună şi jumătate, naţionala României nu are selecţioner. După plecarea lui Mirel Rădoi, pe 30 noiembrie, FRF a luat legătura cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, dar s-a lovit de refuzul acestora. Alte nume au fost contactate, dar lui Ladislau Boloni i s-a făcut o ofertă. 

Fostul selecţioner al naţionalei e de mai multe zile în România, unde s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă. Cei doi au fost amânaţi, în mai multe rânduri, de Ladislau Boloni, din partea căruia se aşteaptă un răspuns. 

Gică Hagi a refuzat naţionala şi, acum, a comentat negocierile care au loc între Boloni şi FRF. 

"O să vină şi selecţionerul, este nevoie de răbdare. Aşteptăm, vom vedea ce va fi. Nu este uşor să găseşti un selecţioner, nimic nu este uşor. Federaţia trebuie să ia o decizie inspirată, România are antrenori foarte buni.

Loţi Boloni este unul dintre antrenorii mari pe care îi are România, a demonstrat ce poate. Suntem mulţi care muncim foarte bine, fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori. Fotbalul românesc duce lipsă de alte lucruri. Jucători avem, antrenori avem, mai rămâne să ne organizăm noi cum trebuie.

Celui care vine la naţională îi urez din toată inima, din tot sufletul meu să aibă baftă, să fie inspirat, echipa naţională să producă rezultate şi să vină calificările la turneele finale", a spus Gică Hagi.

Boloni, aproape de al doilea mandat la cârma României

Boloni a mai antrenat naţionala în trecut. El a fost la cârma României între iulie 2000 şi iulie 2001, chiar în perioada când tricolorii luau startul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. El şi-a dat demisia înainte de ultimele două meciuri, pentru a o putea prelua pe Sporting Lisabona. Boloni a pregătit România timp de 13 meciuri, timp în care a înregistrat 8 victorii, 3 înfrângeri şi două egaluri. 

Afla mai multe despre: nationala romanieigica hagi 

viewscnt
Articole similare