Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O scoate CFR Cluj pe FCSB din lupta pentru titlu? ”Eu îl ştiu pe Dan Petrescu de la FC Naţional... e clar că are prima şansă”. EXCLUSIV

O scoate CFR Cluj pe FCSB din lupta pentru titlu? ”Eu îl ştiu pe Dan Petrescu de la FC Naţional... e clar că are prima şansă”. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Tibi Curt, fost jucător la Rapid, FCSB, Craiova, FC Naţional şi Dinamo, este de părere că CFR Cluj este favorită în derby-ul cu echipa lui Gigi Becali. CFR Cluj - FCSB este live pe Telekom Sport 1, diseară, de la 20:00.

Prima etapă de după pandemie aduce primul derby. CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc într-un meci care poate decide titlul. Echipa lui Dan Petrescu are acum un avans de patru puncte şi o victorie i-ar oferi un avans considerabil. Tibi Curt, cel care îl cunoaşte bine pe Dan Petrescu, este de părere că CFR porneşte cu prima şansă:

”CFR porneşte ca favorită, e ocupanta primului loc, am văzut ce prezenţă frumoasă au făcut în Europa, pe Dan Petrescu îl ştiu de la FC Naţional, şi-a creat acolo (n.r. la CFR Cluj) un nucleu foarte puternic de jucători, va fi o luptă foarte dură, iar cel mai puternic va câştiga. E clar că CFR Cluj pleacă cu prima şansă”, a declarat Tibi Curt pentru Telekom Sport.

CFR Cluj - FCSB este live pe Telekom Sport 1, diseară, de la 20:00. Cele mai importante faze vor fi video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: tibi curt 

viewscnt
Articole similare