Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O super gimnastă are parte de-o bucurie dublă de ziua ei! A primit cel mai frumos cadou

O super gimnastă are parte de-o bucurie dublă de ziua ei! A primit cel mai frumos cadou

Inedit

Comentarii

Pentru Andreea Raducan, considerată una dintre numele de top ale gimnasticii mondiale, ziua de astăzi este una cu totul specială.

Andreea împlineşte varsta de 34 de ani, iar aceasta aniversare este una puţin altfel ţinând cont că de câteva zile a devenit şi mămica unei fetiţe.

În acest an simt că va fi ceva deosebit”, declara Andreea Răducan cu câteva luni înainte să nască. Şi a avut dreptate! Andreea Raducan a fost aleasă cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică.

Andreea nu este singura reprezentantă a gimnasticii româneşti care îşi aniversează ziua de naştere azi. Tot pe 30 septembrie, dar cu opt ani mai devreme, s-a născut şi Marius Urzică, singurul campion la gimnastică masculină din România.

Stabilit împreună cu familia în Qatar, la Doha, Urzică este în prezent antrenor la centrul de juniori al Qatarului. El a decis să plece din România în urma cu câţiva ani, renunţând atunci la postul de antrenor secund al lotului olimpic masculin de gimnastică, dar şi la gradul de ofiţer al Ministerului Administratiei şi Internelor. 

Afla mai multe despre: andreea raducanmarius urzicagimnastica,  

viewscnt
Articole similare