Experiențe împreună.
You are here:

O tânără de 23 de ani a ajuns la spital după ce a întreţinut relaţii intime cu un fotbalist. "Are dimensiuni cu adevărat exagerate"

O tânără de 23 de ani a ajuns la spital după ce a întreţinut relaţii intime cu un fotbalist. "Are dimensiuni cu adevărat exagerate"galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Fotbalistul columbian Victor Ibarbo a uluit Italia cu isprava sa, pe vremea când evolua la formaţia din Serie A, Cagliari. O tânără a ajuns la spital după ce întreţinut relaţii intime cu atacantul sud-american.

Victor Ibarbo a fost legitimat la Cagliari în perioada 2011-2017, timp în care a mai fost împrumutat episodic la Roma, Watford, Atletico Nacional, Panathinaikos şi Sagan Tosu. Înainte de părăsi defintiv Italia, fotbalistul a cunoscut-o pe Valeria, care avea 23 de ani. Între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire, presărată cu mult amor, dar şi cu multă patimă.

Din exces de patos, tânăra din Olbia a ajuns să fie internată la spitalul San Giovanni Di Dio, după ce a întreţinut relaţii initime cu fotbalistul columbian. Medicii şi asistentele au publicat un raport medical în care se confirma faptul că tânăra a suferit un raport sexual violent şi că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tânăra l-ar fi spus medicilor că cel vinovat de situaţie este chiar Victor Ibarbo, a cărei "dotare" are dimensiuni cu adevărat exagerate. Fata a ales să meargă la spital după ce durerile au devenit insuportabile.

Pentru Ibarbo n-a fost decât o simplă aventură, el fiind căsătorit cu o frumoasă columbiancă, Sirle Zapata, supranumită şi "Shakira" pentru formele sale voluptoase, alături de care are un băieţel.

În 2018, Victor Ibarbo (29 de ani) s-a stabilit în Japonia, acolo unde evoluează şi în acest moment, la Varen Nagasaki, împrumutat de la Sagan Tosu. Ibarbo are 116 meciuri şi 15 goluri pentru Cagliari, iar pentru naţionala Columbiei a bifat 15 meciuri şi a marcat un gol.

viewscnt
Articole similare
Mesajul sfasietor trimis de Vanessa Bryant la 1 an de la disparitia lui Kobe si a fiicei Gianna