Experiențe împreună.
You are here:

O tânără, plătită pentru a-l atrage pe Novak Djokovic într-un scandal: "M-am simţit ofensată şi umilită". Ce s-a petrecut

O tânără, plătită pentru a-l atrage pe Novak Djokovic într-un scandal: "M-am simţit ofensată şi umilită". Ce s-a petrecutgalerie foto

Diverse

Comentarii

Modelul sârb Natalija Scekic (25 de ani) a primit o propunere josnică, pentru a-l atrage pe liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic (33 de ani), într-o cursă care să-i strice mariajul.

O tânără a fost plătită pentru a-l atrage pe Novak Djokovic într-un scandal

Novak Djokovic, idol în sportul din Serbia, este unul dintre marii tenismeni ai istoriei, iar recent a fost vizat de anumite persoane, care i-au oferit Natalijei Scekic suma de 60.000 de euro, pentru o aventură înscenată cu liderul ATP. 

Tânăra nu doar că a refuzat, ci a făcut totul public. Intenţia celor care au plănuit totul a fost de a-l atrage pe Novak Djokovic într-un scandal, acesta fiind căsătorit.

Galerie foto cu Novak Djokovic şi Natalija Scekic

"E adevărat că un tip m-a contactat. Îl cunosc din Londra şi l-am considerat serios. Sunt familiarizată cu munca lor şi sunt buni. Când mi-a cerut să ne vedem, am crezut că ne vedem pentru o oportunitate de muncă. Totuşi, pe măsură ce conversaţia a avansat, mi-am dat seama că nu mă priveşte. 

Am crezut că sunt filmată cu camera ascunsă, atunci când mi-a propus să-l seduc pe Novak şi să ne filmăm. Mi-a spus că pot primi 60.000 de euro pentru asta şi să călătoresc unde vreau. Am râs în speranţa că el va spune că e o glumă. M-am simţit ofensată şi umilită. Şi-au pregătit un plan diabolic. Mi s-a spus să mă duc cu Novak într-un loc retras şi să-l filmez", a declarat modelul sârb, conform Nypost.com.

Novak Djokovic e căsătorit cu Jelena, care a fost o sursă de speculaţii de-a lungul carierei sale. Zvonurile au atins apogeul în iulie 2017, când comentatorul şi fostul jucător, John McEnroe, a dat vina pe problemele de familie ale sârbului pentru forma slabă de pe terenul de tenis. 

Galerie foto cu Novak Djokovic şi Natalija Scekic

viewscnt
Articole similare
Simona Halep nu suferă deloc după despărțirea de Darren Cahill. Ce face tenismena...