Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O "ţeapă" de 40 de milioane de euro! Dovada supremă a management-ului prost de la AC Milan

O "ţeapă" de 40 de milioane de euro! Dovada supremă a management-ului prost de la AC Milan

AC Milan

Comentarii

De câteva sezoane, AC Milan nu mai sperie pe nimeni. Echipa nici măcar nu mai prinde locurile de Europa League, iar mare parte din decăderea clubului se datorează modului în care a fost gestionat odată ce Silvio Berlusconi a vândut echipa.

De la misteriosul om de afaceri din China, despre care nu există niciun fel de informaţii, până la Elliott Management, condus de Paul Singer, care a adus legende precum Maldini sau Boban în staff, însă au micşorat drastic salariile şi bugetul de transferuri. 

Când Milan a fost preluată de chinezi, clubul a cheltuit peste 200 de milioane de euro pe transferuri într-o singură vară, însă echipa nu a revenit acolo unde îi este locul. Unul dintre transferurile făcute în vara lui 2017 este Lucas Biglia. Adus din poziţia de căpitan la Lazio, Biglia era văzut ca omul care urma să lege apărarea de atac, "creierul" echipei, însă aventura argentinianului la Milan a fost una memorabilă mai mult pentru fanii lui Inter, datorită "paselor" de gol pe care i le-a dat Biglia lui Icardi într-un derby din sezoanele precedente. 

Biglia, cu un salariu de 3,5 milioane de euro anual, s-a accidentat nu mai puţin de şapte ori în aproape cei trei ani petrecuţi la clubul rossonero. Astfel, a ratat aproape un sezon întreg, mai exact 33 de meciuri, din cauza accidentărilor. Iar performanţele sale sunt aproape inexistente, a marcat doar două goluri şi a oferit două assist-uri. 

În total, cu salarii şi suma de transfer, Biglia a costat-o pe AC Milan 40 de milioane de euro. O sumă care nu motivează deloc meciurile cel mult mediocre făcute de fostul căpitan al lui Lazio în tricoul celor de la Milan. 

Afla mai multe despre: ac milanbiglia 

viewscnt
Articole similare