Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O vedem şi la meciul cu România U21? :) Kolinda Kitarovic a încins din nou internetul. Ce a făcut de această dată

O vedem şi la meciul cu România U21? :) Kolinda Kitarovic a încins din nou internetul. Ce a făcut de această dată

Tenis

Comentarii

Kolinda Grabar-Kitarovic a făcut din nou spectacol la un eveniment sportiv. De această dată, preşedintele Croaţiei a ţinut să-l îmbrăţişeze pe Borna Coric după victoria cu Chardy, în Cupa Davis.

În aceste zile, Franţa şi Croaţia joacă în Cupa Davis, în grupa mondială. Kolinda Kitarovic a ţinut şi de această dată să-i încurajeze pe reprezentanţii Croaţiei, astfel că s-a deplasat la Lille, unde se joacă meciurile cu Franţa. Prima partidă pe care a vizionat-o a fost cea dintre Chardy şi Coric, meci câştigat de croat cu 6-2, 7-5, 6-4. La final, Coric a venit în studioul în care se afla Kolinda Kitarovic şi tenismenul a fost îmbrăţişat afectuos de preşedintele ţării sale.

Preşedintele Croaţiei l-a invitat şi pe Emanuel Macron la meciul dintre Franţa şi Croaţia, dar preşedintele Franţei i-a transmis că are programul încărcat: ”Am vorbit acum câteva zile şi m-a anunţat că nu va veni. Din ce ştiu, duminică are unele obligaţii în ceea ce priveşte viitorul Uniunii Europene, iar în acestea zile a avut, de asemenea, mai multe călătorii, aşa că nu a putut veni”, a explicat Kolinda.

Preşedintele Croaţiei a devenit celebră în rândul suporterilor după ce la Cupa Mondială din Rusia i-a susţinut cu patos pe jucătorii ţării sale. De altfel, Kolinda şi-a făcut un obicei din a poza la evenimentele sportive în suporter înfocat al ţării sale. În astfel de condiţii, nu ar fi exclus să meargă în vara viitoare în Italia, la Campionatul European U21, unde Croaţia se află în grupă cu România, Anglia şi Franţa.

Afla mai multe despre: kolinda grabar-kitaroviccroatiafrantateniscupa davis 

viewscnt
Articole similare