Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O vedetă de la FCSB, clipe de coşmar: ”După câteva minute încep să mă sufoc”. A fost găsit căzut în cantonament

O vedetă de la FCSB, clipe de coşmar: ”După câteva minute încep să mă sufoc”. A fost găsit căzut în cantonament

FCSB

Comentarii

Una dintre vedetele FCSB-ului a trecut prin momente grele după ce s-a îmbolnăvit cu virusul COVID-19 şi spune că a rămas cu sechele.

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni, FCSB a avut grave probleme de lot din cauza numeroaselor îmbolnăviri cu virusul COVID-19.

Aproape jumătate dintre jucători au luat virusul, însă unul dintre ei a avut simptome foarte grave. Jucătorul spune că a trecut prin momente cumplite şi încă se resimte.

Clipe de coşmar pentru jucătorul găsit căzut în cameră: ”Nu mi-a venit să cred că am COVID”

FCSB s-a confruntat cu un nou focar de COVID-19, după ce în toamna lui 2020 a trecut prin aceeşi situaţie. Din cauza acestor probleme, FCSB a fost nevoită să-şi reprogrameze partida cu Farul şi a pierdut la masa verde cu FC Voluntari, în Cupa României.

Însă n-au fost singurele neplăceri. Andrei Cordea, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, a avut simptome severe după ce s-a infectat cu virusul COVID-19.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani spune că a trecut prin clipe grele şi iniţial nu i-a venit să creadă că s-a infectat cu noul coronavirus:

”Este greu, eu încă nu mi-am revenit sută la sută, dar sper în pauza competiţională să îmi revin, pentru că am trecut printr-o perioadă foarte grea.

La început nu am crezut că am (n.r. COVID-19), nu mi-a venit să cred şi chiar a doua zi m-am simţit foarte rău. Am avut toate simptomele posibile şi sper ca nimeni să nu treacă prin ce am trecut eu. Alţi colegi nu s-au simţit cum m-am simţit eu.

Cred că este o problemă la plămâni, pentru că după câteva minute încep deja să mă sufoc”, a spus Andrei Cordea după meciul cu Farul.

Andrei Cordea a fost rezervă în Farul - FCSB, scor 0-1, dar a fost trimis pe teren în partea a doua a meciului, în minutul 59. Au fost primele minute jucate de internaţionalul român după ce a reuşit să treacă peste COVID-19.

Andrei Cordea a fost găsit căzut în cameră

Fără să dea nume, Mihai Stoica a povestit câteva dintre momentele de coşmar prin care au trecut jucătorii de la FCSB. Managerul sportiv a dezvăluit că unul dintre jucători a fost căzut în cameră, din cauza simptomelor provocate de infectarea cu virusul COVID-19.

Jucătorul în cauză era Andrei Cordea, care a fost cel mai afectat dintre fotbaliştii care au luat virusul:

”Mi-a fost teamă. Am avut jucători cu probleme mari, nu doar din cauza izolării. Au fost jucători care nu s-au putut da jos din pat şi chiar, fără să-mi ceri nume că nu vreau să dau, care a căzut din picioare efectiv în camera. Nu reau să dau nume şi nu vreau să căutaţi şi să există speculaţii sau să căutaţi în sânul echipei informaţii.

A fost găsit de unul din secunzii mei, Alex, care se afla şi el acolo în izolare. Au auzit o bubuitură şi când a intrat în cameră l-au găsit căzut pe jos... Momente cumplite”, a spus Mihai Stoica la începutul acestei săptămâni.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare