Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O veste bună şi alta proastă pentru FCSB înainte de Europa League! Immobile s-a accidentat, dar Lazio a distrus-o pe Chievo

O veste bună şi alta proastă pentru FCSB înainte de Europa League! Immobile s-a accidentat, dar Lazio a distrus-o pe Chievo

UEFA Europa League

Comentarii

Lazio a câştigat cu 5-1 meciul de pe teren propriu disputat împotriva celor de la Chievo, dar fanii lazialilor au şi motive de îngrijorare.

Golgheterul Ciro Immobile s-a accidentat şi a ieşit de pe teren în minutul 35, locul său în teren fiind luat de Felipe Anderson. Immobile a acuzat ceva probleme musculare şi ar putea o bună perioadă de timp dacă se va dovedi că e vorba de o întindere sau, mai rău, de o ruptură.

Lazio a deschis scorul în minutul 23, prin Lucas Alberto, dar s-a văzut egalată imediat, după ce Pucciarelli a punctat pentru Chievo. Milinkovic-Savic i-a readus pe laziali în avantaj în minutul 32, iar show-ul total a fost completat în partea secundă.

Milinkovic-Savic, Bastos şi Nani au punctat în repriza secundă şi Lazio s-a impus cu 5-1, urcând pe locul trei în Serie A.

Prima manşă dintre FCSB şi Lazio va avea loc pe 15 februarie şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: lazioimmobilefcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare