Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”O victorie, cel mai bun cadou pentru mine!” Dario Bonetti aşteaptă un succes contra Chindiei. Ce a spus despre Paul Anton

”O victorie, cel mai bun cadou pentru mine!” Dario Bonetti aşteaptă un succes contra Chindiei. Ce a spus despre Paul Anton
Comentarii

Dario Bonetti vrea o victorie contra Chindiei, la câteva zile după ce a împlinit 59 de ani.

Dario Bonetti a susţinut o conferinţă de presă înainte de duelul pe care formaţia sa îl va avea contra Chindiei.

Italianul de pe banca lui Dinamo a împlinit joi, 59 de ani: ”Victoria este cel mai bun cadou, ar fi cel mai bun cadou pentru mine. Mă simt bine, 50 de ani, nu e rău!” a glumit italianul născut la San Zeno Naviglio.

Bonetti a vorbit şi despre revenirea lui Paul Anton: ”Se reface foarte bine, a început alergările, sper să-l avem pentru că e un jucător important pentru noi”

Partida contra Chindiei se anunţă un nou test dificil pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, consideră antrenorul italian: ”Chindia este o echipă puternică cu experinţă bună cu un atacant bun şi va fi foarte greu, dar vom încerca.Este important în fotbal şi în viaţă asta este prima regulă, trebuie să încerci totul pentru, să înceci tot ce poţi, pentru că adevărata înfrângere e să nu încerci.” a mai spus Dario Bonetti.

Partida dintre Chindia şi Dinamo are loc duminică, 8 august, de la ora 19:00, în direct la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dario bonetti 

viewscnt
Articole similare