Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Oamenii merg la lucru şi fac muncă fizică, noi de ce să nu putem face asta pe un teren de fotbal?" Mesajul categoric al unui conducător din Liga 1: "Putem uşura situaţia statului român"

"Oamenii merg la lucru şi fac muncă fizică, noi de ce să nu putem face asta pe un teren de fotbal?" Mesajul categoric al unui conducător din Liga 1: "Putem uşura situaţia statului român"

Superliga

Comentarii

Ioan Mărginean este convins că fotbalul din Liga 1 trebuie să se reia. În declaraţii exclusive făcute pentru Telekom Sport, oficialul revelaţiei din Mediaş şi-a justificat opţiunea.

Preşedintele formaţiei Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, este convins că fotbalul din Liga 1 trebuie să revină pe micile ecrane. Asta chiar dacă reluarea campionatului ar însemna meciuri fără spectatori in Liga 1. El consideră că este nevoie de o perioadă de 3-4 săptămâni ca jucătorii să revină la forma iniţială şi dă asigurări că spectacolul din fotbalul românesc incă nu a dispărut complet:

"Dacă redăm fotbalul, chiar fără spectatori, am uşura situaţia statutului român. Vă asigur că va creşte audienţa la televiziuni cu 70%. Dar să şi putem produce un fotbal bunicel, că nu ne putem arunca cu cuvinte mari după două luni de pauză. Reacomodarea organismului la efort o face sportivul acasă, dar ca să îl bagi în efortul permanent, îţi trebuie o perioadă de 3-4 săptămâni. După aceea, luându-l treptat, am înţeles că s-au aprobat şi cinci schimbări, credeţi-mă că am avea ce să vedem.

Dacă oamenii merg la lucru la autostradă şi fac muncă fizică, de ce să nu putem şi noi pe un teren de fotbal să lucrăm!? Cu distanţare, 3-5 metri în primă fază... ale două săptămâni ar ajuta la reacomodarea cu efortul" a spus Mărginean, in exclusivitate pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gaz metanioan mărginean 

viewscnt
Articole similare