Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oana Manea a tras concluziile după înfrângerea cu Rusia: "În cea de-a doua repriză am făcut foarte multe greşeli"

Oana Manea a tras concluziile după înfrângerea cu Rusia: "În cea de-a doua repriză am făcut foarte multe greşeli"

CM Handbal

Comentarii

Fosta handbalistă Oana Manea a tras concluziile după înfrângerea suferită de România în faţa Rusia.

"Am avut două reprize total diferite şi totuşi am sperat după prima repriză, cu toate că am făcut multe greşeli. În cea de-a doua repriză am făcut foarte multe greşeli. Am luat goluri uşoare şi golurile uşoare normal că te duc în jos. Probabil dacă făceam aceleaşi lucruri ca în prima repriză (n.r. - România putea să câştige), să fi jucat la fel de bine, să fi mers apărarea la fel de bine. Nu te poţi compara cu echipa Rusia. Este o echipă omogenă, bine pusă la punct", a declarat Oana Manea, pentru Telekom Sport.

Oana Manea a trăit cu sufletul la gură meciurile României de la CM de handbal.

"Am avut mari emoţii pentru fete. Mă gândesc la ele. Selecţia nu a fost cea care trebuia să fie. Au avut momente mai puţin bune şi au fost criticate. Am trăit şi eu asta. Am vorbit cu unele dintre ele. Mi-au scris şi ele, dar cel mai mult le-am scris eu. Le-am şi sunat. Aveau nevoie de susţinere", a adăugat Oana Manea.

România - Rusia, scor 18-27, în grupa principală II

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă, duminică, de reprezentativa Rusiei, cu scorul de 27-18 (10-10), în primul meci din grupa principală II, la Campionatul Mondial din Japonia. Tricolorele rămân cu 0 puncte în grupă şi pierd orice şansă în drumul spre medalii.

Afla mai multe despre: oana manea 

viewscnt
Articole similare