Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oana Manea, lăsată mască de finalul meciului cu Thuringer: ”Nu m-am gândit în nicio secundă că vom ajunge aşa”

Oana Manea, lăsată mască de finalul meciului cu Thuringer: ”Nu m-am gândit în nicio secundă că vom ajunge aşa”

Handbal

Comentarii

Oana Manea spune că n-are o explicaţie logică pentru faptul că CSM Bucureşti a terminat la egalitate cu Thuringer, 23-23, deşi la pauză a condus cu 14-8.

CSM Bucureşti a făcut un egal surprinzător cu Thuringer, în ultima etapă din grupele principale ale Ligii Campionilor. Partida părea accesibilă pentru ”tigroaice”, mai ales că la pauză au condus cu 14-8 la pauză. În în partea a doua a urmat o cădere despre care Oana Manea spune că n-are nicio explicaţie:

”Am început foarte bine şi, sincer, nu am avut în gând nicio secundă că vom ajunge aşa. Nu ştiu, scăderea asta a noastră, fluctuaţiile care le avem, ne doboară. Sincer, stau şi caut o explicaţie şi nu ştiu de unde vin căderile astea, pentru că am început foarte bine, am fost destul de motivate, dar pe parcurs ne-am dus în jos şi asta ne-a afectat foarte mult. (Despre absenţe) Nu vreau să mă mai gândesc la absenţe, asta e echipa, astea suntem la ora actuală. Trebuie să jucăm aşa şi trebuie să luptăm până la capăt. Asta este, nu avem ce face, pentru că urmează un meci foarte greu pentru noi şi asta e echipa care va juca mai departe”

(Despre Metz) Ne-am dorit foarte mult să fim pe locul 2 şi aveam şanse destul de mari, cum am declarat şi ieri, dar nu a fost să fie. Norocul nu e totdeauna cu noi, pentru că ţine şi de noroc. Vom da de Metz şi va fi un meci extrem de greu. Ele sunt într-o formă foarte bună şi joacă la ora actuală un handbal foarte bun”, a declarat Oana Manea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: oana maneacsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare