Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oana Manea: "O victorie cu Gyor ar conta foarte mult în grupa din Liga Campionilor"

Oana Manea: "O victorie cu Gyor ar conta foarte mult în grupa din Liga Campionilor"

Handbal

Comentarii

Pivotul echipei CSM Bucureşti, Oana Manea, consideră că o victoie în partida cu Gyor ETO, deţinătoare en-titre a Ligii Campionilor, ar conta foarte mult pentru formaţia sa în grupa principală I a competiţiei europene.

  • Meciul CSM Bucureşti - Gyor ETO, din Liga Campionilor, e ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1, vineri, de la 20:30

Cred că toată lumea aşteaptă acest meci, startul în Liga Campionilor, şi noi şi suporterii. Sperăm că va fi un meci bun, pentru că ambele echipe suntem destul de puternice. Eu sper la o atmosferă cât mai plăcută, să vină cât mai mulţi fani să ne susţină. Nu ne-am luat măsuri speciale pentru că ele ne ştiu bine jocul. Aşa pute spune şi noi că le ştim foarte bine jocul lor. E normal să ne studiem. Totul ţine de noi, de ziua meciului, de şansă. Le-am studiat şi o să o mai facem. Cred că foarte mult va depinde de noi, de unitatea echipei. Unitatea a demonstrat de fiecare dată că putem scoate rezultate bune. Nu este o presiune mare, am mai jucat cu ele, ne ştim destulde bine. Va conta foarte mutl dacă am debuta cu o victorie, am avea un moral bun, mai ales că ar fi vorba despre o victorie în faţa Gyorului. Cred că meciurile următoare le-am disputa cu un alt moral, cu mult mai multă încredere”, a declarat Manea, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Antrenoarea Helle Thomsen s-a arătat bucuroasă că partida cu Gyor se va disputa cu sala plină: „Va fi o partidă dificilă, cu o echipă fantastică, şi mă bucur că se va disputa cu casa închisă pentru că este important pentru noi sprijinul suporterilor. Sper să facem un meci bun şi să mulţumim pe toată lumea. Cred că toate meciurile din Liga Campionilor sunt foarte importante”.

Managerul echipei CSM Bucureşti, Nicolae Luca a precizat că în Sala Polivalentă vor fi prezenţi şi 135 de suporteri maghiari.

Ne pregătim din nou de Liga Campionilor, de data aceasta avem cei mai puternici advrsari pe care îi puteam întâlni. Eu zic că nu e vorba de un ghinion spportiv ci de o normalitate, pentru că au rămas cele mai bue echipe din Europa. Va trebui să jucăm împotriva Gyorului, o echipă care a început să facă potecă în România, participând an de an la meciuri împotriva noastră. Vorbim despre un meci foarte important nu doar prin încărcătura sa emoţională, dar contează foarte mult şi punctele puse în joc. Se vede interesul acestui joc, am fost obligaţi în decembrie să scoatem biletele la vânzare iar azi ne putem lăuda cu sold-out. Ăsta e un lucru bun. Pentru meciul de vineri şi-au anunţat prezenţa 135 de suporteri maghiari pus alţi câţiva sponsori care fac parte din staf. E ceva obişnuit”, a spus Luca.

Echipa CSM Bucureşti va întâlni formaţia Gyor ETO, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, vineri, de la ora 20.30, la Sala Polivalentă, într-o partidă din cadrul grupei principale I a competiţiei europene.

CSM Bucureşti a încheiat grupa preliminară A pe prima poziţie, cu un bilanţ de cinci victorii şi o înfrângere (10 puncte), obţinute din partidele cu Krim Ljubljana, Nykobing şi Vistal Gdynia.

Campioana României continuă drumul spre Final Four din poziţia de lider al grupei principale I, cu 6 puncte, tot atâtea câte are şi Gyor ETO, aflată pe locul secund.

 

Afla mai multe despre: oana maneacsm bucurestiliga campioniloreto gyortelekom sport live 

viewscnt
Articole similare