Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oana Manea pune piciorul în prag după eşecul cu Gyor: "Rezultatul ar fi fost altul dacă am fi făcut asta!". A vorbit şi despre retragere

Oana Manea pune piciorul în prag după eşecul cu Gyor: "Rezultatul ar fi fost altul dacă am fi făcut asta!". A vorbit şi despre retragere

Handbal

Comentarii

Pivotul echipei CSM Bucureşti, Oana Manea, a găsit cauza înfrângerii clare pe care formaţia din Capitală a suferit-o în faţa lui Gyor, în semifinalele Ligii Campionilor.

"Când am egalat, am zis că ăsta e momentul nostru şi trebuie să trecem peste ele. Asta e părerea mea, cred că dacă jucam mai mult ca echipă, să fi fost o echipă, să jucam una pentru alta şi nu individual, cred că ar fi fost un alt rezultat", a punctat Oana Manea.

Sportiva în vârstă de 33 de ani a vorbit şi despre retragere: "Să dea Dumnezeu să mă retrag, îmi doresc foarte mult un copil. Dacă e să se întâmple asta, mă retrag. Ăsta e visul meu şi asta îmi doresc în viaţa asta, să am un copil".

Campioana en titre a României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă în semifinalele Turneului Final Four de la Budapesta de deţinătoarea trofeului, Gyor ETO, scor 26-20 (12-10). A doua semifinală are loc tot sâmbătă, între Rostov-Don şi HC Vardar. Cristina Neagu a urcat pe locul 1 în clasamentul golgeterilor.

Afla mai multe despre: maneacsmgyor 

viewscnt
Articole similare