Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiectiv foarte îndrăzneţ pentru Marius Copil. Pe ce loc vrea să ajungă în 2019: "Asta îmi doresc"

Obiectiv foarte îndrăzneţ pentru Marius Copil. Pe ce loc vrea să ajungă în 2019: "Asta îmi doresc"

Tenis

Comentarii

Tenismanul Marius Copil, care a jucat duminică finala turneului ATP 500 de la Basel unde a fost învins de Roger Federer, a scris pe Instagram, că speră ca anul viitor să ajungă în top 30 ATP.

"Turneul de la Basel a fost ultimul din anul acesta pentru mine. A fost un an greu, cu multe încercări, dar asta m-a ambiţionat şi mai mult să îmi ating obiectivele. Am obţinut victorii importante şi sunt bucuros că am reuşit, după turneul de la Basel, să depăşesc cea mai bună clasare din cariera mea şi să ajung pe locul 60 în clasamentul ATP. Vă mulţumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase şi pentru susţinerea necondiţionată. Le citesc de fiecare dată şi sunt mândru să fiu urmărit de asemenea oameni frumoşi. Pentru anul viitor îmi doresc să vă scriu un nou mesaj de mulţumire din postura unui jucător aflat în top 30", a scris Copil, pe Instagram.

Tenismenul Marius Copil a urcat 33 de poziţii în clasamentul ATP dat publicităţii luni, până pe locul 60, cu 888 puncte, după ce a jucat finala turneului de la Basel, pierdută în faţa elveţianului Roger Federer.

Aceasta este cea mai bună clasare a tensimenului român. Precedentul cel mai bun loc din cariera lui Copil a fost 73.

Afla mai multe despre: copiltenis,  

viewscnt
Articole similare