Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiectiv măreţ pentru naţionala de tineret la CE 2019! Ce spune Mirel Rădoi despre adversari

Obiectiv măreţ pentru naţionala de tineret la CE 2019! Ce spune Mirel Rădoi despre adversari

Fotbal

Comentarii

Mirel Rădoi le-a stabilit obiective măreţe tricolorilor la Campionatul European din Italia. Selecţionerul şi-a analizat temeinic adversarii şi vrea să se bată pentru trofeu.

”Avem un lot şi o generaţie care poate să facă o astfel de performanţă (n.r. - câştigari trofeului). Cred că într-un fel istoria ne obligă. Am fost o dată acum 21 de ani, a doua oară cred că trebuie să facem mai mult decât zero puncte şi atunci dacă tot am zis că ne prezentăm atât de rar va trebui măcar să facem lucruri măreţe. Să nu uităm că atât noi, cât şi Anglia am fost cea mai bună apărare în această campanie şi atunci eu cred că ne putem permite să ne gândim la o semifinală. Să trecem de grupe indiferent dacă de pe primul loc, play off-ul pentru locurile 2, important este ca noi să trecem de grupe, să mergem la Olimpiadă.

Dacă te gândeşti că ne-am putea permite să atacăm Croaţia, fiind de aceeaşi valoare ca şi a României şi să ne gândim că jucăm contra Angliei şi Franţei să ne apărăm, nu. Pentru că nici nu avem jucători care ştiu să se apere foarte bine. E clar că nu o să putem să avem în permanenţă posesia balonului şi atunci va trebui să ştim ce facem şi când nu avem posesia”, a spus Rădoi la o conferinţă de presă.

Selecţionerul naţionalei de tineret susţine că s-a informat temeinic în privinţa adversarilor. De la antrenor la jucătorii, totul a fost analizat la virgulă de staful tehnic al ”tricolorilor”.

”În momentul ăsta apar din ce în ce mai multe tehnologii. Şi adunăm informaţii de peste tot. De la profilul jucătorilor până la profilul antrenorului. Cred cu tărie, când vă spun asta, că avem cele mai multe informaţii despre cele 3 adversare de la noi din grupă. Ne-am gândit la un meci amical, dar cu un adversar care să fie o generaţie următoare, 98-99, din păcate nu s-a găsit niciun astfel de adversar”, a mai spus Rădoi.

Afla mai multe despre: mirel radoicampionatul european 

viewscnt
Articole similare