Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Obiectivul lui Gigi Becali la FCSB ar fi o înfrângere pentru CFR Cluj! Competiţia de care fuge Marius Şumudică: "Eşec"

Obiectivul lui Gigi Becali la FCSB ar fi o înfrângere pentru CFR Cluj! Competiţia de care fuge Marius Şumudică: "Eşec"

CFR Cluj

Comentarii

Noul antrenor de la CFR Cluj, Marius Şumudică, şi-a tras obiectivele: titlul şi calificarea în grupele Champions League sau Europa League. Campioana fuge de Conference League, competiţie în care vor juca FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi.

Marius Şumudică, despre obiectivele de la CFR Cluj

Noul principal al echipei din Gruia plănuieşte strategia clubului cu Marian Copilu, iar cei doi au vorbit deja despre trei transferuri, printre care şi un fotbalist din Portugalia. 

CFR Cluj va avea adversari facili în primele meciuri din preliminariile Champions League. Campionii au şanse mai mari de a pătrunde în grupele Europa League şi Conference League. "Titlul. Cred că trebuie să fim conştienţi, va fi dificil. Plecăm cu o şansă mică să ne calificăm în grupele Champions League, dar niciodată să nu spui niciodată. Următorul target e Europa League, plauzibil. Conference League, unde ar trebui să trec două tururi preliminare Champions League, ar fi un eşec. 

Îmi doresc mult să jucăm un fotbal bun, să mă fac înţeles, să câştig grupul. Am metodele mele. Nu-mi place să pierd. Dacă eu ţin de punctul respectiv, ok. Nu trebuie să pierzi. Un 0-0, pentru mine, e un rezultat ok. Sunt adeptul unui joc calculat, aşezat, în care să primim greu gol. Eu pornesc de la temelie, cum a fost la Gaziantep, că n-am pierdut un an de zile. Asta e filosofia mea şi o voi implementa. Îmi place să am controlul, să jucăm, dar întâi trebuie să te aperi foarte bine", a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport. 

Gigi Becali, planuri mari în Conference League

„Te duci în Conference League anul ăsta şi, dacă treci de grupe şi ajungi în primăvară, poţi să vinzi imediat jucător. Tot timpul îţi propui să câştigi, iar acolo este mai uşor. Iar coeficientul UEFA este tot la fel.

Poate Dumnezeu a făcut mai bine pentru noi. Câştigăm Conference League la anul, facem coeficient, apoi mergem în Liga Campionilor. Se întăreşte şi echipa, pentru că anul ăsta nu eram pregătiţi de Liga Campionilor. Eram subţirei. Mai trece un an peste ei, ceea ce contează dublu ca valoare”, a declarat finanţatorul FCSB la Realitatea Sportivă.

Cluburile din România şi-au aflat posibilii adversari din competiţiile europene. CFR Cluj are cea mai mare şansă de a pătrunde într-o grupă, în timp ce Sepsi are cele mai mici şanse. 

 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujmarius sumudicagigi becaliconference leaguechampions league 

viewscnt
Articole similare