Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oblak are îndoieli legate de viitorul său la Atletico Madrid! Cei trei granzi intraţi în cursă pentru portar

Oblak are îndoieli legate de viitorul său la Atletico Madrid! Cei trei granzi intraţi în cursă pentru portar

Campionate

Comentarii

Portarul sloven a vorbit despre situaţia lui de la echipa de club. "Vom afla în curând care sunt planurile lui Atletico. Nu ştiu nimic despre un nou contract"

Jan Oblak este plecat cu echipa naţională a Sloveniei, dar şi-a luat liber puţin timp liber şi a vorbit despre situaţia lui de la Atletico. "Pot spune un singur lucru despre prelungirea contractului: nu mi s-a zis nimic. Am văzut ce se scrie în presă, sunt unele voci care zic că nu voi primi o ofertă de prelungire a contractului. Singurul lucru pe care îl ştiu e că nu e nimic nou. Am un contract pe care l-am semnat acum doi ani iar voi, presa, vreţi să ştiţi ce o să se întâmple de acum. Vom ştii curând care sunt planurile lui Atletico" a spus portarul pentru ziarul 'Ekipa'.

PSG, Liverpool şi Arsenal se interesează de Oblak

Când a fost întrebat dacă Atletico a luat legătura cu el pentru situaţia lui contractuală, Oblak a răspuns: "Nu am vorbit prea mult despre asta". Jucătorul de 25 de ani este în vizorul unor echipe de top din Europa, precum PSG, Arsenal sau Liverpool. În acest moment, Oblak lasă toate opţiunile deschise şi consideră că mingea este în terenul lui Atletico. Când a fost întrebat despre interesul cluburilor mai sus menţionate şi posibilitatea de a o părăsi pe Atletico la finalul sezonului, el a replicat:  "Este dificil să vorbim despre viitor. Este destul de greu să vorbim despre ce se va întâmpla mâine, nu contează ce o se întâmple sezonul viitor. Singurul lucru pe care îl ştiu este că sunt jucătorul lui Atletico cu un contract care se termină până în 2021. Sunt la un club unde mereu m-am simţit comfortabil. Ce îmi rezervă viitorul? Vom vedea".

Afla mai multe despre: jan oblakatletico madridtransfer 

viewscnt
Articole similare