Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ocean” de dezamăgire la Chindia, ”lanterna roşie” a Superligii: ”Nu ştiu câte goluri trebuie să marcăm pentru a câştiga”

”Ocean” de dezamăgire la Chindia, ”lanterna roşie” a Superligii: ”Nu ştiu câte goluri trebuie să marcăm pentru a câştiga”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia a pierdut şi partida cu Petrolul, scor 0-2, şi este ultima în clasamentul Superligii.

Chindia Târgovişte a suferit o nouă înfrângere în campionat, iar după opt etape se află pe ultima poziţie, cu doar două puncte acumulate.

Până în acest moment al sezonului, dâmboviţenii nu au obţinut nici măcar o victorie, astfel că dezamăgirea este mare în tabăra Chindiei.

Dezamăgire mare la Chindia

La finalul eşecului cu Petrolul Ploieşti, Daniel Popa nu îşi poate explica de ce echipa dâmboviţeană nu poate obţine şi rezultate, in ciuda faptului că exprimarea în joc este una pozitivă.

Marcatorului primului gol al Chindiei îi pare rău de antrenorul Adrian Mihalcea, pe care lipsa rezultatelor nu îl ajută.

”N-am ce să mai zic, nu ştiu câte goluri trebuie să marcăm pentru a câştiga. Îmi pare rău pentru Mister, face o treabă foarte bună aici, dar nu are rezultate. Mai sunt multe etape, trebuie să mergem înainte, nu avem ce face.

(n.r. aţi jucat acasă în deplasare) Suntem obişnuiţi aici, singurul lucru că au avut fanii alături, dar n-avem nicio scuză. Au avut 2-0, am reuşit să egalăm, am jucat cu om în plus.

Tot timpul discutăm, spunem că facem, facem, facem, iar în momentul în care vine meciul, facem aceleaşi greşeli.

Nu pot să dau vina doar pe cei defensivi, toţi suntem de vină, suntem o echipă, dar acum nu mai avem ce să facem, nu putem să ne plângem, pentru că în trei zile avem următorul meci.

Este prea devreme, dar dacă nu acumulăm puncte o să ne fie foarte greu, degeaba avem joc frumos, degeaba marcăm...”, a declarat Popa, după meci.

Afla mai multe despre: chindiadaniel popa 

viewscnt
Articole similare