Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu a fost convocat în premieră sub tricolor! Când ar putea debuta noua senzaţie de la FCSB

Octavian Popescu a fost convocat în premieră sub tricolor! Când ar putea debuta noua senzaţie de la FCSB

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul FCSB, Octavian Popescu, a fost convocat în premieră în naţionala României. Selecţionerul Daniel Oprescu a anunţat lista preliminară cu jucătorii pe care se bazează în meciul cu Serbia.

Octavian Popescu, convocat în naţionala U19 a României

"Naţionala Under 19 a României se va reuni duminică, 7 martie, la Arad, pentru primul meci de pregătire din 2021. Generaţia tricolorilor născuţi începând cu 1 ianuarie 2002 va întâlni selecţionata similară a Serbiei, miercuri, 10 martie, de la ora 12:00, pe stadionul Francisc von Neuman", a transmis FRF. 

  • Portari: Răzvan Sava (Lecce/Italia), Otto Hindrich (ASU Politehnica Timişoara), Robert Popa (U Craiova 1948 SA)
  • Fundaşi: Darius Grosu (Viitorul Constanţa), Andrei Iana (CSM Slatina), Mădălin Pascu (Sportul Chiscani), Radu Drăguşin (Juventus/Italia), Alexandru Chilili (FC Voluntari), Ionuţ Mitran (Universitatea Craiova), David Tălmaciu (CSM Corona Braşov), Gabriel Buta (Viitorul Constanţa), Ştefan Stefanovici (Sporting Juniorul Vaslui), Alexandru Sima (CSM Reşiţa), Alexandru Pantea (FCSB)
  • Mijlocaşi: Ovidiu Perianu (FCSB), Szondi Botond (AFK Csikszereda), Soma Casiadi-Bakó (AFK Csikszereda), Constantin Grameni (Viitorul Constanţa), Ioan Borcea (Dinamo), Octavian Popescu (FCSB), Florin Bălan (AFC Farul Constanţa), Mihai Constantinescu (FC Petrolul Ploieşti), Ahmed Bani (Dinamo), Cătălin Cîrjan (Arsenal/Anglia), Marius Corbu (Puskás Akadémia FC/Ungaria), Ştefan Baiaram (Universitatea Craiova), Alexi Pitu (Viitorul Constanţa), Marian Danciu (Universitatea Craiova)
  • Atacanţi: Louis Munteanu (Fiorentina/Italia), Ianis Stoica (CSM Slatina), Ion Vasluian (Ripensia Timişoara)

Naţionala U19 a României va fi gazdă la Campionatul European al acestei categorii de vârstă, în perioada 30 iunie – 13 iulie 2021.

U Craiova s-ar fi opus când Octavian Popescu a fost convocat în trecut

Octavian Popescu a mai fost convocat în naţionalele under ale României, dar U Craiova, fostul său club, s-a opus: "Cred că grăbim foarte mult lucrurile, ar trebui să îl lăsăm să mai crească pe Octavian, să facă paşii pe care îi are de făcut. Am căzut într-o capcană a entuziasmului care ne face să ne pierdem raţiunea. Noi credem că un copil de 18 ani poate să facă ce face un fotbalist care joacă cinci ani în Serie A sau în La Liga. Este greu ce i se întâmplă lui acum, la primul eşec sau la meciuri mai slabe poate să aibă un şoc. A fost chemat de vreo patru, cinci ori până acum, iar U Craiova a refuzat să îl dea la lot. 

Dacă nu joacă Mihăilă, dacă nu joacă Man (n.r. - la Parma) eu mă gândesc la echipele naţionale şi va fi foarte greu în momentul în care va veni vremea să fie convocaţi şi nu o să aibă meciuri în picioare. Aici, de bine de rău, amândoi erau titulari de drept", a declarat Mihai Stoichiţă, în urmă cu câteva săptămâni.  

Afla mai multe despre: octavian popescuromania u19romania serbia u19fcsb 

viewscnt
Articole similare