Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu a intrat în vizorul celor de la Manchester City. Impresarul jucătorului a fost contactat de preşedintele clubului englez

Octavian Popescu a intrat în vizorul celor de la Manchester City. Impresarul jucătorului a fost contactat de preşedintele clubului englez

Fotbal

Comentarii

”M-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City, să mă întrebe: Giovanni, Octavian e nepotul lui Gica Popescu…Ce e cu el?”

Giovanni Becali, impresarul jucătorului Octavian Popescu, a declarat că a fost sunat de preşendintele celor de la Manchester City, care s-a interesat de serviciile fotbalistului celor de la FCSB.

M-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City, să mă întrebe: Giovanni, Octavian e nepotul lui Gica Popescu…Ce e cu el? I-am spus că Popescu e un nume folosit de sute de mii de români. Iar Txiki mi-a spus: Da, dar Becali e unul singur. Popescu să aibă răbdare, să câştige campionatul cu FCSB, să-i ducă în grupa de Champions League, apoi vorbiţi cu Gigi Becali, că el face preţul”, a declarat impresarul, pentru Sport Total FM.

Recent, Octavian Popescu, a fost lăudat şi în presa spaniolă.

Acest tânăr talentat arată altceva decât avem noi în România. Din generaţia mea, de la Hagi, n-am mai văzut aşa o lejeritate de a juca în adâncime sau de a da ultima pasă>>, a spus fostul internaţional Dorinel Munteanu. Fragilitatea fizică pe care o avea la juniori a dispărut şi, pe lângă faptul că este destul de priceput la dribling, stă foarte bine pe picioare.", au scris jurnaliştii spanioli de la Marca.

Octavian Popescu are 18 ani şi este cotat în acest moment la 700.000 de euro, conform transfermarkt.com.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare