Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, alegere stranie! Fotbalistul francez care-l inspiră joacă la retrogradare: "Câţi fotbalişti din România ştiu că există acest jucător?" | EXCLUSIV

Octavian Popescu, alegere stranie! Fotbalistul francez care-l inspiră joacă la retrogradare: "Câţi fotbalişti din România ştiu că există acest jucător?" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, pune accent pe cultura fotbalistică în privinţa oamenilor cu care lucrează şi are aşteptări din partea antrenorilor, dar şi din partea jucătorilor. Oficialul l-a dat exemplu pe Octavian Popescu, cel care l-a surprins după o discuţie purtată.

Un fotbalist francez de la retrogradare, sursa de inspiraţie a lui Octavian Popescu: "Câţi ştiu că există?"

Octavian Popescu e noua revelaţie a FCSB. La doar 19 ani, jucătorul ofensiv născut la Nucet e titular incontestabil în echipa antrenată de Toni Petrea, iar cei din conducere îi prevăd un viitor strălucit. 

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, consideră că din punct de vedere financiar ar putea da o lovitură. Afaceristul s-a gândit chiar la suma de 100 de milioane de euro, dar că l-ar da acum în schimbul a 30 de milioane de euro. Mai mult, crede că tânărul îl poate depăşi pe Gică Hagi, în cariera de jucător. 

În timp ce Gigi Becali a început să-şi facă anumite calcule, Mihai Stoica a dezvăluit câteva aspecte interesante despre fotbalistul care va fi trecut în centrul terenului, după revenirea lui Florinel Coman. 

Expertul Telekom Sport apreciază fotbaliştii care urmăresc meciuri şi se documentează şi l-a dat exemplu pe Octavian Popescu. MM a aflat că unul dintre fotbaliştii de la care se inspiră jucătorul FCSB este atacantul francez al lui Newcastle, Allan Saint-Maximin, în vârstă de 24 de ani. 

Dacă cei mai mulţi dintre jucători îşi îndreaptă atenţia către Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Neymar, Octavian Popescu îl urmăreşte pe francezul aflat la retrogradare în Premier League, cu Newcastle, care e ocupanta locului 18, cu 15 puncte. 

"Am nişte criterii. Nu pot lucra cu un antrenor care nu ştie în ce ligă joacă Celta Vigo, care nu are aceleaşi valori cu mine. Dacă face grătare în loc să se uite la meciuri, să se ducă în altă parte. Cultură fotbalistică. Şi jucătorilor le cer asta. Reprezintă mult pentru mine când jucătorii se uită la meciuri. 

De exemplu, Octavian Popescu, într-o discuţie purtată într-o seară cu el de câteva ore, mi-a zis că-i place Saint-Maximin de la Newcastle. Câţi fotbalişti în România ştiu că există un fotbalist de la Newcastle, care abia acum a ieşit din zona retrogradării? E acolo, mă rog. A ajuns Trippier la Newcastle, mă rog, a jucat la naţională, dar despre Saint-Maximin? Nu ai cum să nu iubeşti un jucător de ăsta care ştii că se uită la meciuri. Stanciu vedea toate meciurile, Maftei vedea toate meciurile. Dau exemple care îmi vin în cap şi cu care am lucrat. Dică, Florin Tănase văd toate meciurile", a declarat expertul Telekom Sport, Mihai Stoica. 

MM Stoica a făcut şi o afirmaţie surprinzătoare şi consideră că Octavian Popescu ar putea juca titular la Barcelona, în faţa a doi tineri care au impresionat. 

În ultimul meci din Liga 1, FCSB - CFR Cluj 3-3, Octavian Popescu a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. 

Afla mai multe despre: octavian popescusaint maximinmihai stoicamm stoicafcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare