Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, blamat de toţi, apărat de conducere. De ce este considerat cea mai bună soluţie la FCSB: ”E acolo” | EXCLUSIV

Octavian Popescu, blamat de toţi, apărat de conducere. De ce este considerat cea mai bună soluţie la FCSB: ”E acolo” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Octavian Popescu (21 de ani) este unul dintre cei mai mediatizaţi jucători de la FCSB, dar prestaţiile sale din ultima vreme nu mai sunt la nivelul aşteptat. Totuşi, rămâne un fotbalist cu mare potenţial şi o soluţie la îndemână pentru liderul din Superligă.

Octavian Popescu se află într-un profund con de umbră în această perioadă la FCSB. Inclusiv în victoria la scor (4-0) în faţa celor de la UTA Arad a avut un nou joc modest.

Tănărul jucător are însă încă un mare avantaj în actualul sezon. În vârstă de 21 de ani, este eligibil şi în acest an pentru regula U21 în Superligă. Celălalt astfel de jucător folosit de FCSB este fundaşul dreapta Alex Pantea.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a abordat şi subiectul Octavian Popescu, subliniind de ce este mare nevoie de acesta la FCSB.

”Octavian Popescu poate oricând să-şi recâştige poziţia. Unul dacă lipseşte, Tavi e acolo. Pantea poate juca şi fundaş stânga, a jucat la naţională în stânga, că se accidentase Amzăr”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Octavian Popescu a reuşit trei goluri şi două pase de gol pentru FCSB, în toate competiţiile, în actualul sezon, în 23 de meciuri.

Octavian Popescu: ”Nu am simţit presiune”

”Am făcut o pregătire foarte bună, am avut şi un meci amical, am câştigat, legăm victoriile şi este foarte bine. Acesta este gândul nostru, să câştigăm fiecare meci, când intrăm pe teren, dăm totul. Îmi fac treaba oriunde joc, sper să o fac cât mai bine.

Mi-am propus să ajut echipa, să câştigăm campionatul, nu l-am mai câştigat de o grămadă de timp. Sunt perioade şi perioade, câteodată eşti cel mai bun, uneori eşti şi jos. Dau totul la antrenament, îmi lipseşte încrederea în mine. Golurile, un meci bun, o pasă de gol…

Nu am simţit presiune, nu a fost o problemă asta. Este foarte bine, suntem la 11 puncte de locul doi. De când sunt aici, nu a fost aşa niciodată. Puteam să avem mai multe. Avem o echipă foarte bună, nu este o întâmplare asta”, afirma tănărul mijlocaş, după FCSB - UTA 4-0.

Afla mai multe despre: fcsboctavian popescusuperligamihai stoica 

viewscnt
Articole similare