Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Octavian Popescu, din nou magistral! A marcat cu Dinamo o "bijuterie" de gol, care a amintit de reuşita din meciul cu CFR Cluj | VIDEO

Octavian Popescu, din nou magistral! A marcat cu Dinamo o "bijuterie" de gol, care a amintit de reuşita din meciul cu CFR Cluj | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

Cel mai lăudat fotbalist de la FCSB, Octavian Popescu, a recidivat şi a marcat încă un gol superb! După reuşita din meciul cu CFR Cluj, atacantul de 19 ani a lovit şi în "Ştefan cel Mare".

VIDEO | Octavian Popescu, gol senzaţional în Dinamo - FCSB

Meciul dintre Dinamo şi FCSB, care are loc în "Ştefan cel Mare", a început cum nu se poate mai rău pentru alb-roşii. Gazdele au fost cele care s-au aruncat în atac în primul minut. 

După un corner executat de Cosmin Matei, elevii lui Toni Petrea au scăpat pe contraatac, iar după doar câteva secunde au finalizat pentru 1-0, în minutul doi. 

Iar reuşita a fost specială! A fost specialitatea casei, aşa cum şi-a denumit execuţiile Octavian Popescu. Revelaţia FCSB a primit în marginea careului o pasă de la Andrei Dumiter, iar atacantul de 19 ani nu a stat pe gânduri şi a tras din prima. 

Mingea a intrat în poartă fără speranţe pentru Cristiano, într-o nouă execuţie superbă a lui Octavian Popescu, precum cea de la meciul cu CFR Cluj, încheiat 3-3. 

”S-a demonstrat că Octavian Popescu poate să joace oriunde. Eu sunt convins că dacă Popescu pleacă la Barcelona joacă în faţa lui Gavi. Nu îmi e teamă ca şi-ar pierde mintea, pentru că il cunosc prea bine. Dacă mergi să îi baţi la uşă îl gaseşti că se uita la meciuri, asta face zilnic”, declara Mihai Stoica, pentru Telekom Sport, înainte de Dinamo - FCSB. 

Dinamo - FCSB, meci din Liga 1, se vede pe Telekomsport.ro. Partida se joacă în "Ştefan cel Mare", iar toate informaţiile sunt aici.  

Pentru Telekom Sport, managerul general al FCSB a dezvăluit că Octavian Popescu se inspiră de la un fotbalist francez aflat la retrogradare în Premier League. 

Afla mai multe despre: dinamo fcsboctavian popescugol octavian popescu dinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare